Başvurular

Süvari İş İlanları ve İş Başvurusu Şartları 2021!

Süvari İş İlanları ve İş Başvurusu Şartları 2021!, başvurular bölümümüzde Süvari İş İlanları ve İş Başvurusu Şartları 2021! ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Süvari İş İlanları ve İş Başvurusu Şartları 2021! ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Süvari İş İlanları ve İş Başvurusu Şartları 2021!

Süvari iş ilanlarına başvurular tüm hızıyla sürdürmekte! Eleman alımı yapılan Süvari şubeleri ardı sıra yayınlanmaya devam ederken, açık iş pozisyonlarıyla alakalı detaylarda netlik kazanmaya başlamıştır. Firma ilanlarına ayırdığımız sayfamızda, firma yapısından Süvari Giyim maaşlarına, çalışma koşullarından Süvari iş başvurusu formu doldurmaya kadar bir çok konuyu makalemizde bulacaksınızdır.

Süvari İş İlanları ve İş Başvurusu

  • Süvari İş İlanları ve İş Başvurusu
  • Süvari Açık İş Pozisyonları
  • Süvari Satış Danışmanı İlanları
  • Süvari Kasiyer İlanları
  • Süvari Depo Elemanı İlanları
  • Süvari Part Time İş İlanları
  • Süvari Uzman Satış Danışmanı İş İlanları
  • Süvari İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • İş Başvurusunda İstenilen Belgeler
  • Süvari Giyim Kariyer.net İş İlanları
  • Süvari Çalışma Şartları 2021
  • Süvari Giyim Personel Maaşları
  • Süvari İş Başvurusu Sıkça Sorulanlar
  • Süvari İş Başvurusu Formuna Nereden Ulaşabilirim?
  • Süvari İş Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?
  • Süvari İş İlanları İşkur Üzerinden Yayınlanıyor mu?

Süvari ilanları ve başvuru sürecine değinmeden önce firma yapısı ve tarihinden söz etmekte yarar var.
Erkek giyim denildiğinde ilk akla gelen firmaların başında bulunan Süvari Giyim‘in  temelleri 1967 senesinde hazır giyim toptancılığıyla başlamıştır. Süvari markasıyla 1997 senesinde esas atılımını yapan firma, bugün gömlek, pantolon, kaban, takım elbise gibi erkek giyim ürünlerinin ilk akla gelen markaları içinde bulunmaktadır.

Süvari iş ilanlarıSüvari iş ilanları
Süvari Satış Mağazası

Ülkemizde 150′ nin üzerinde satış mağazası bulunan firma, çeşitli illerdeki şubeleri için iş ilanları yayınlamaya sürdürmektedir. Her yıl olduğu gibi 2021’in geri kalanında da ihtiyaçlar ışığında personel alımlarına giden firma, satış danışmanı, depo elemanı, kasiyer, mağaza müdürü, müdür yardımcısı gibi ilk akla gelen iş pozisyonları için ardı sıra iş ilanı yayınlamaktadır.

Personel alımı yapılan açık iş pozisyonlarına geçmeden önce, aynı sektörde bulunan, Altınyıldız, Kiğılı ve Sarar gibi firmaların yayınlamış olduğu iş ilanlarına Mağaza İş İlanları sayfamız üzerinden ulaşabilir, sektör ve çalışma şartlarıyla alakalı incelemelerde bulunabilirsiniz.

Süvari Açık İş Pozisyonları

Mağazacılık sektörünü takip eden ve bu alanda işinde uzman olanlar iyi bilecektir ki, giyim perakendeciliğinde en fazla ihtiyaç duyulan çalışanların başında; satış danışmanı, kasiyer, depo elemanı ve mağaza sorumlusu bulunmaktadır.

Bu gerçek Süvari Giyim için de geçerli olmakla birlikte, firma bünyesinde bilgi işlemden temizlik elemanına, satın almadan muhasebe elemanına, part time elemandan stajyere varana kadar geniş bir yelpazede iş olanakları bulunmaktadır.

Yayınlanan ilanlarda; İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi büyük şehirlerimiz için yapılan açıklamalar çoğunlukta olsa da, ülke genelindeki bir çok şube için çeşitli pozisyonlarda iş ilanları yayınlanmaktadır.

Süvari iş ilanlarında adı geçen pozisyonlarla alakalı görev tanımı ve sorumluluk alanlarının olduğu incelememizi alt başlıklar halinde, yazımızın devamında bulacaksınızdır.

Süvari Satış Danışmanı İlanları

Daha öncede söz ettiğimiz üzere Mağazacılık sektörünün en mühim çalışanlarının başında satış danışmanları bulunmaktadır.

Hem müşteriyle birebir iletişim halinde olması hemde satış işlemini gerçekleştirmeleri sebebiyle, satış danışmanları için bir şirketin vitrinidir diyebiliriz.

Gelen müşteriyi karşılama ve satış işlemini gerçekleştirmekle sorumlu olan satış danışmanları, ikna kabiliyeti yüksek ve bunun yanı sıra bire bir ilişkilerde başarılı olmalıdırlar. Müşterilere sunulan ürünlerle alakalı geniş bir şekilde bilgi sahibi olması gereken bu pozisyondaki çalışanlar, kişisel bakımlarına dikkat etmeli ve sorumluluk alanlarının temizliğine de özen göstermelidirler.

Satış danışmanı pozisyonu için dikkat çeken bir nokta da, engelli personel, part time eleman ve stajyer alımlarına müsait olmasıdır. Süvari iş ilanlarını incelediğimizde part time eleman ilanlarının özellikle satış danışmanı pozisyonu için yayına girdiği görülmektedir.

Bu bilgiler ışığında satış danışmanı pozisyonu için iş başvurusu yapmak isteyenler, yazımızın devamında paylaşmış olduğumuz ulaşım adresinden Süvari iş başvurusu formunu doldurarak, müracaatlarını yapabilirler.

Süvari Kasiyer İlanları

Süvari iş ilanları ve iş başvurusu sürecini değerlendirdiğimiz makalemizde, iş başvurusu yapabileceğiniz pozisyonlarla alakalı bilgiler sunmaya sürdürmekteuz. Firma bünyesinde çalışabileceğiniz ve eleman alımları hala sürdürmekte olan bir diğer çalışma pozisyonunu da kasiyerlik.

Satış danışmanlarından sonra müşteriyle en fazla iletişim kuran bireyler olan kasiyerler, insan ilişkilerinde başarılı ve güler yüzlü çalışanlardan buluşmaktedir. Mağaza içinde müşteri yoğunluğunun en fazla hissedildiği yerlerin başında Süvari kasaları gelmektedir. Bu nedenle kasiyerler, yoğun çalışma temposunu ayak uydurabilecek kabiliyette olması gerekmektedir.

En son toparlayacak olursak eğer, kasiyer pozisyonu için iş başvurusu yapacak olanlarda aranılan nitelikler aşağıdaki gibidir.

En az lise mevzunu,

Askerlik hizmetini tamamlamış yada muaf,

Yoğun Çalışma temposuna ayak uydurabilecek,

İnsan ilişkilerinde başarılı ve güler yüzlü,

Kariyer hedefi olan ve azimli, çalışma dostları aranmaktadır.

Süvari Depo Elemanı İlanları

Mağazacılık sektörü denildiğinde iş olanakları yönünden ilk akla gelen birkaç iş pozisyonu içinde depo çalışanlarını da sayabiliriz. Deyim yerindeyse sahnenin arka bölümünde bulunan depo elemanları, bir çok sektörde olduğu gibi mağazacılıkta da mühim bir yere sahiptirler.

Süvari iş ilanlarını incelediğimizde de çok sayıda depo elemanı ilanlarıyla karşılaşmaktayız. Gelen ve giden ürünlerin takibini yapmakla sorumlu olan depo personelleri, bunun yanı sıra gelen ürünlerin düzenli bir biçimde muhafazasından ve çalışma alanını hijyen kaidelerina uygun olarak düzenlenmesinden de sorumludur.

Depo pozisyonu için aranılan özelliklerden bahsedersek eğer, Süvari iş ilanları sayfasından tüm detaylara varabilirsiniz. Yinede kısaca söz etmek gerekirse eğer, depo pozisyonuna başvuru yapacak adayların 25 yaşını doldurmuş olmaları ve askerlik hizmetiyle alakalı bağlayıcı bir unsurun kalmamış olması gerekmektedir. Alanında profesyonel bireyler tercih sebebi olsa da, tecrübeli olmayan ve engelli personel alımları da yapılmaktadır.

Süvari Part Time İş İlanları

Yazımızın başında da söz ettiğimiz üzere, Süvari iş ilanları içinde bir çok kesimin gereksinimlerini karşılayabilecek iş olanakları bulunmaktadır. Yarı zamanlı yani part time iş olanaklarını ele alacak olursak eğer, firma bünyesinde bir çok iş pozisyonu için part time eleman alımlarına gidilmektedir. Özellikle öğrenci yahut ek iş olanağı arayanların tercih ettiği part time çalışma düzeninde, kasiyer ve satış danışmanı başta olmak üzere bir çok iş pozisyonunda çalışma olanağı bulacaksınızdır.

Hemen Belirtmek gerekir ki, part time iş ilanlarına iş başvurusu yapacaksanız eğer, yarı zamanlı çalışanların çalışma saatleri ve aldıkları ücretler tam zamanlı çalışanlara göre daha az miktardadır. Çalışma şartları ve part time maaşlarıyla alakalı geniş bir şekilde bilgiyi Süvari iş ilanları sayfasından öğrenebilirsiniz.

Süvari Uzman Satış Danışmanı İş İlanları

Yurt İçi ve Yurt Dışında hazır giyim perakendeciliği alanında faaliyet gösteren Markamızın mağazasında istihdam edilmek üzere;

  • En az lise mezunu,
  • Tercihen perakende mağazacılık alanında deneyim sahibi,
  • Mağazacılık sektöründe çalışmaya istekli,
  • Askerliğini tamamlamış yahut en az 2 yıl tecilli,
Uzman Satış Danışmanı arayışımız bulunmaktadır.

İŞ TANIMI

  • Mağazanın satış hedeflerinin gerçekleşmesinde gerekli özen ve desteği sağlayacak,
  • Reyon düzeni, görsel düzenleme, ürün takibi, müşteri iletişim ve deneyimi konularında proaktif olarak çalışacak,
  • Mağazanın genel düzeninin sağlanması ve hizmet değerinin karşılanmasında aktif olarak rol alacak.
Aday Kriterleri
Tecrübe
En az 2 yıl profesyonel adaylar
Eğitim Seviyesi
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü
Tekstil
Departman
Satış
Çalışma Şekli
Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi
Yeni Başlayan
Personel Sayısı
Belirtilmemiştir
Ülke/Şehir
İzmit
İş Başvurusu

Süvari İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Hem Süvari iş ilanları hemde iş başvurusu yapabileceğiniz pozisyonlarla alakalı bir çok detayı yazımızın bu kısmına kadar anlatmaya çalıştık.

Peki; Süvari iş başvurusu nasıl yapacağız?

Süvari iş başvurusu yapabilmeniz için izleyebileceğiniz birkaç tane yol bulunmaktadır. Bunların başında şirketin resmi İnternet sayfası bulunmaktadır. Bilineceği üzere artık bir çok firma eleman alımlarıyla alakalı açıklamalarını kendi İnternet sayfasında yayınlamaktadır. insan kaynakları sayfasına giriş yaptığınızda, Süvari iş ilanları ve iş başvurusu formu karşınıza gelecektir.

İnsan kaynakları sayfasında en güncel firma ilanlarına ulaşabilir, tercih ettiğiniz iş pozisyonu ve Süvari Giyim Mağazasına iş başvurusu formu gönderebilirsiniz. İş başvurusu formunda; kişisel detaylarınız, iş tecrübeleriniz ve tercih ettiğiniz iş pozisyonu gibi doldurmanız gereken alanlar bulunmaktadır. Güncel detaylarınız ve dikkatle bu alanları doldurduktan sonra başvuru formunu site üzerinden gönderebilirsiniz.

Yayınlanan ilanlara iş başvurusu yapmak için kullanabileceğiniz bir diğer kanal ise Kariyer.net ve Yenibiris.com gibi iş ilanı siteleri oluşturmaktadır. Süvari insan kaynakları birimi personel alımı yapılacak pozisyonları resmi İnternet sayfasının bunun yanında bu tarz  siteler üzerinden yapılan iş başvurularını da değerlendirmeye almaktadır.

Bu tarz İnternet sayfaları üzerinden iş başvurusu yapmak isteyenler, ilk kez kullanmış oldukları sitelerden üyelik oluşturmaları gerekmektedir. Üyeliğinizi oluşturduktan sonra Süvari ilanlarından iş başvurusu yapmak istediğiniz pozisyon ve mağazalara müracaatınızı yapabilirsiniz.

İş Başvurusunda İstenilen Belgeler

İş başvurusu yapmak için hangi kanalı kullanmış olursanız olun, Süvari insan kaynakları birimi kendilerine ulaşan iş başvurularına en kısa bir sürede geri dönüş yapmaktadırlar.

Eğer ön başvurunuza olumlu geri dönüş aldıysanız eğer, sizi yüz yüze görüşmek üzere insan kaynakları ofislerine çağırabilirler. Burada yapılan yüz yüze mülakatların ardından işe alınıp alınamayacağınıza karar verilmektedir.

Şayet her şey yolunda gitti ve iş başvurunuz onaylanırsa eğer, sizden personel kayıtlarınızın ve özlük dosyanızın hazırlanabilmesi için bir takım belgeler hazırlamanız gerekecektir. Kanunlar gereği temin edilmesi gereken bu belgelere E-devlet sisteminden basit bir şekilde varabilirsiniz.

Süvari Giyim Kariyer.net İş İlanları

İş arıyorsanız eğer yolunuz muhakkak Kariyer.net’e düşmüştür. Bünyesinde ki binlerce üyeyle personel alımı yapan firmalar içinde aracılık yapan Kariyer.net, hergün binlerce birinin iş bulmasına yardımcı olmaktadır.
Süvari Giyim’ de personel gereksinimlerini Kariyer.net üzerinden karşılamakta olup, site üzerinden gönderilen Süvari Giyim İş Başvuru Formlarını değerlendirmeye almaktadır.

Süvari Giyim iş ilanlarına Kariyer.net üzerinden başvuru yapabilmek için ilk kez site üzerinden üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Site de oluşturduğunuz ücretsiz kullanıcı hesabın ardından Süvari Giyim iş ilanlarına iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Süvari Çalışma Şartları 2021

İş arıyorsanız eğer, tabi kiki en araştırılan konuların başında çalışma şartları ve maaş bilgileri gelmektedir. Süvari iş ilanlarına bakıldığında çalışma şartlarıyla alakalı bir çok bilgi sunulmaktadır.

Süvari Giyim çalışma şartlarından kısaca bahsedecek olursak eğer, ilk kez çalışma saatlerinden başlayabiliriz.

Şubelerin çalışma saati 08:00 ile 22:00 arasıdır. Bu nedenle bir çok firmada olduğu gibi Süvari çalışanları da vardiya sistemiyle hizmet vermektedir. Günde 8 saat mesai sınırı bulunan personeller, bu çalışma zamanının aşılması durumunda fazla mesai ücreti almaktadır.

Haftada 1 gün izin kullanan çalışanlar, 14 günlük senelik izin kullanabilmek için 1 senelerini doldurmuş olmalıdır.

Sosyal hakları ele alacak olursak eğer, tabi ki sigorta, yol ve yemek zorunlu haklar temin edilmektedir. Bunların bunun yanında belirli zamanlarda yakacak yardımı ve bayram harçlığı adı altında ödemeler alınmaktadır.

Süvari Giyim Personel Maaşları

Süvari Personel maaşlarına gelecek olursak, çalışan maaşları tabi ki sorumluluk alanınıza ve firmada geçirmiş olduğunuz süreye göre değişmektedir. Lakin yeni işe ekranlara gelecek için bilgi verecek olursak eğer, yeni işe başlayan bir firma çalışanı asgari ücretin %10 üzerinde bir maaşla iş başı yapmaktadır.

Süvari iş ilanları ve başvuru sürecine ayırdığımız makalemizde bir çok konuya değinmeye çalıştık. Her zaman olduğu gibi firma ilanları güncellendikçe yapılan değişiklikleri sayfamızdan takip edebilir, tercih ettiğiniz iş pozisyonu ve Süvari Giyim Mağazasına iş başvurusu formu doldurarak müracaatta bulunabilirsiniz.

Süvari İş Başvurusu Sıkça Sorulanlar

Süvari iş ilanlarına ayırdığımız sayfamızı yayına girmesindan bu yana özellikle iş başvurusu süreci ile alakalı çok sayıda geri dönüş sağlandığını aktarabiliriz. Özellikle;

  • Süvari İş Başvurusu Formuna Nereden Ulaşabilirim?
  • Süvari İş Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?
  • Süvari iş ilanları İşkur Üzerinden Yayınlanıyor mu?

gibi çok sayıda araştırılan konu olduğunu görmekteyiz. Hepsinden kısaca söz edelim.

Süvari İş Başvurusu Formuna Nereden Ulaşabilirim?

Süvari iş başvuru formu doldurmak için sitemiz üzerinden yayına giren adreslerden ulaşabileceğiniz gibi, en yakın Süvari Giyim şubesinden de elde edebilirsiniz. Temin ettiğiniz Süvari Giyim iş başvurusu formunu doldurarak müracaatınızı yapabilirsiniz.

Süvari İş Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

Süvari Giyim insan kaynakları birimi, kendilerine ulaşan başvuru formlarını titizlikle incelemektedir. En fazla 10 gün içinde başvuru sahipleri ile iletişime geçen firma, başvurunuzun onaylanması durumunda sizi insan kaynakları ofislerine davet edecektir. 

Süvari İş İlanları İşkur Üzerinden Yayınlanıyor mu?

Elbette! Tıpkı Kariyer.net, Yenibiris.com ve Secretcv.com gibi popüler iş arama sitelerinde olduğu gibi, işkur üzerinden de Süvari iş ilanlarına başvuru uygulayabilirsiniz. Çoğunlukla engelli personel alımlarını işkur üzerinden gerçekleştiren Süvari Giyim, bu platformu aktif olarak kullanmaktadır.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu