Başvurular

Subor Boru iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Subor Boru iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Subor Boru iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Subor Boru iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Subor Boru iş ilanları ve iş başvurusu

Subor, 1996 senesinde Cam-elyaf Takviyeli Polyester boru üretimi gerçekleştirmek maksadıyla kurulmuş olan bir şirkettir. Yapı Merkezi Holding ve Amiantit Şirketler Grubu bünyesinde bulunmaktadır. Üretime başladığı tarihten bu yana yalnızca ülkemizde değil; Balkanlar, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya, Uzakdoğu ve Türki Cumhuriyetler’de dahil olmak üzere 4 kıtada 44 ülkede faaliyet göstermektedir. Üretmiş oldukları borular; içme suyu, sulama, enerji tesisleri, atık su ve yağmur suyu projelerinde kullanılmaktadır. Alanında ülkemizin en büyük firmalarından biridir. Subor, yatırımlarına hız kesmeden devam ederken bunun yanı sıra kadrosunu da güçlendirmekte ve bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Subor aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Subor Boru İş İlanları 2022
  • Subor Boru İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Subor Boru İş İlanları 2022

Subor Boru ve Sanayi ve Ticaret A.Ş. yahut kısa adı ile Subor, üretim yaptığı yerlerinde 1000 kilometre CTP boru üretim kapasitesine sahiptir. Subor fabrikaları ile Sakarya ilimizde ve Şanlıurfa ilimizde bulunmaktadır. Bunların dışında firma Romanya, Ankara, Hırvatistan, Sırbistan, İstanbul gibi lokasyonlarda şubelere sahiptir. Bünyesinde çok sayıda çalışan bulunan Subor bu bireylere ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Subor Boru aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; kimya mühendisi, inşaat mühendisi, güvenlik görevlisi, sevkiyat sorumlusu, ekip önderi, teknisyen, tekniker, CTP polyester ustası gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Subor Boru İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Subor Boru yeni alımlar gerçekleştireceği zaman ilk kez bünyesine önceden iş başvurusunda bulunmuş bireyler içinden seçim yapmaktadır. Sizler de insan.kaynaklari@ym.com.tr mail adresine başvuruda bulunarak özgeçmişinizi kurumun insan kaynakları departmanına iletebilirsiniz. Harici olarak çeşitli kariyer portalları üzerinden de ilanlar yayınlanabilmektedir. Bu makalemizde Subor Boru iş ilanları ve iş başvuru formu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER SUBOR BORU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, subor boru hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan subor boru açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu