Başvurular

Star Rafineri iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Star Rafineri iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Star Rafineri iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Star Rafineri iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Star Rafineri iş ilanları ve iş başvurusu

Star Rafineri, İzmir ilimizde Aliağa beldesinde yer almakta olan bir petrol rafinerisidir. 2011 senesinde yapımına başlanan ve 2018 senesinde çalışmaya başlayan Star Rafineri, Azerbeycan merkezli bir şirket olan SOCAR, aracılığıyla yapılmıştır. Star Rafineri, ülkemizde reel sektörün tek noktaya yaptığı en büyük yatırım olma özelliğini taşımaktadır. Star Rafineri için 6.3 milyar dolar bir yatırım yapılmıştır. Star Rafineri, bunun bunun yanında ülkemizde işlenmiş petrol ürünü gereksiniminin tek başına yüzde 25’lik kısmını karşılamaktadır. Star Rafineri yılda 10 milyon ton ham petrol işleme kapasitesine sahip devasa bir tesistir. Ülke ekonomimize her sene 1.5 milyar dolar tasarruf sağlamaktadır. Star Rafineri inşaatı boyunca 10 binlerce insana istihdam kapısı olmuştur. Faaliyet girmesinin akabinde de binlerce vatandaşımız Star Rafineri bünyesinde çalışmaya başlamıştır. Star Rafineri her gün bu bireylere ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Star Rafineri aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Star Rafineri İş İlanları 2022
  • Star Rafineri İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Star Rafineri İş İlanları 2022

Star Rafineri ülkemizde en büyük enerji projelerinden biridir. Bunun bunun yanında ülkemizde ilk stratejik teşvik belgesi almaya hak kazanmış şirkettir. Star Rafineri bu alanda dışa bağımlılığımızı tek başına mühim ölçüde azaltmayı başarmıştır. Tüm bunların yanında bünyesinde de binlerce çalışana iş olanağı sunmuştur. Star Rafineri her sene bu çalışanlara ek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

İzmir İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Star Rafineri aracılığıyla yayınlanmış yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; özel güvenlik görevlisi, kimyager, elektrik mühendisi, tekniker, teknisyen, şoför, kaynakçı, yazılım uzmanı, makine mühendisi, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, stajyer, tanker şoförü, engelli personel, saha operatörü, mavi yaka personel, beyaz yaka personel, kalite kontrol operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Star Rafineri İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

SOCAR bünyesinde bulunan Star Rafineri bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını bi hayli kolay bir biçimde yapabilirler. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu doldurulmalıdır. Sayfaya girmenizin akabinde CV oluşturma kısmına giriş yapmanız gerekir. Akabinde detaylarınızi girerek öz geçmişinizi kurumun insan kaynakları departmanına iletmelisiniz. Başvurunuz olumlu bulunursa iş görüşmesi için çağrılır ve bir dizi sözlü ve yazılı teste tabi tutulursunuz. Bu aşamaları başarı ile tamamlamış olan bireyler ülkemizin en büyük kuruluşlarından bir tanesinde çalışma fırsatı elde ederler.

Star Rafineri İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN

Star Rafineri Nerede?

Star Rafineri İzmir ilimizde Aliağa beldesinde Siteler Mahallesi içinde yer alıyor. Rafineri 2680 dönümlük bir alanda hizmet vermekte.

Adres : Atatürk, Aygaz Cd., 35800 Aliağa/İzmir

Bu makalemizde Star Rafineri iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu