Başvurular

Şölen Çikolata İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Şölen Çikolata İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Şölen Çikolata İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Şölen Çikolata İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Şölen Çikolata İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

ŞÖLEN ÇİKOLATA VE GIDA SAN TİC AŞ:

Türkiye’nin cesur ve yenilikçi şirketlerinden Şölen, dünyaya geldiğu topraklardan kazandığını cesur yatırımlar ve sağladığı istihdamla yine bu topraklara verme ilkesiyle ülkesi ve toplum için katma değer yaratmak maksadıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

1989 senesinde Gaziantep’te kurulan Şölen, 32 yıllık tecrübesiyle atıştırmalık, çocuk ürünleri, armağanlik ve ikramlık ürünler kategorilerindeki zengin ürün portföyü ile hizmet vermektedir. Şölen, yenilikçi vizyonuyla gıda güvenliği, hijyen ve kaliteyi odağına alarak faaliyetlerine sürdürmektedir.

Biscolata, Ozmo, Milango, Boombastic, Luppo, Lokkum, Nutymax gibi dünya çapında mühim başarılara ulaşmış markaları bünyesinde bulunduran Şölen, 200’ün üzerinde ürün çeşidini Amerika’dan Belçika’ya, Japonya’dan Maldivler’e kadar 120’den fazla ülkeye ihraç etmektedir. Şölen’in bunun bunun yanında Dubai, Cezayir, Azerbaycan, Amerika, Suudi Arabistan, Almanya ve İngiltere’de bölge ofisleri; Levant Bölgesi, Kanada, Çin, Latin Amerika’da bölge müdürlükleri bulunmaktadır.

İki bin 300’den fazla çalışan kadrosuyla faaliyet gösteren Şölen’in, Türkiye’nin Çikolata Fabrikası olarak adlandırılan endüstri 4.0 donanımı ve ileri teknolojisiyle dünyanın sayılı tesisleri içinde bulunan Gaziantep fabrikası ile İstanbul’da bulunan tesisinde, toplam 210 bin metrekarelik alanda yıllık 330 bin ton üretim kapasitesi bulunmaktadır.

Şölen bunun bunun yanında, İstanbul ve Gaziantep’te bulunan Ar-Ge merkezleriyle, Türkiye gıda sektöründe tek tüzel kişilikte ve 2 farklı lokasyonda Ar-Ge merkezine sahip ilk kuruluştur.

Bayramlardan özel günlere, günün her anın farklı damak tatlarına uygun lezzetleriyle yaşamı tatlandıran Şölen, yaşanılan her anı kutlamaya dönüştürmek maksadıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

ŞÖLENDE KARİYER:

Şölen’in dinamizmine, yenilikçiliğine ve motivasyonuna uyum sağlayacak, heyecanına ortak olacak en doğru adayları belirlemeyi ve işe almayı amaçlıyoruz. İşe alım sürecinde bütün adaylarımız, pozisyona göre fonksiyonel yetkinliklerinin bunun yanında “Yenilikçilik ve Yaratıcılık, Başarı ve Sonuç Odaklılık, Analitik Düşünme” gibi temel yetkinliklerimiz ile değerlendirilmektedir. Yetkinliklerin bununla birlikte adayların mesleki ve teknik bilgileri de ölçülmektedir. Kurum kültürü ve değerlerimize uygunluk, sürecin tümünde dikkate aldığımız en mühim kriterlerdir.

Telefon ile mülakata çağrılan adaylara; alakalı pozisyonlar için İngilizce Seviye Tespit Sınavı, Kişilik Envanteri ve Yetkinlik Bazlı Mülakat uygulanmaktadır. İnsan Kaynakları Departmanı aracılığıyla mülakat süreci olumlu olarak değerlendirilen adaylara, alakalı müdür ve direktör düzeysinde “Teknik Bazlı Mülakat” gerçekleştirilmektedir.

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
İthalat Uygulama Uzmanı İstanbul(Avr.)(Bağcılar) Başvur
Yerel Zincir Saha Satış Yöneticisi Eskişehir Başvur
Geleneksel Kanal Saha Satış Yöneticisi Balıkesir Başvur
Yerel Zincir Saha Satış Yöneticisi Kocaeli(İzmit) Başvur
Üst Düzey Yönetici Asistanı İstanbul(Avr.)(Bağcılar) Başvur
Yardımcı Marka Yöneticisi İstanbul(Avr.)(Bağcılar) Başvur
Üretim Bakım Uzman Yardımcısı Gaziantep Başvur
Lojistik Sorumlusu Gaziantep Başvur
Geleneksel Kanal Saha Satış Yöneticisi Ağrı Başvur
Geleneksel Kanal Saha Satış Yöneticisi Batman Başvur
Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı İstanbul(Avr.)(Silivri) Başvur
Geleneksel Kanal Saha Satış Yöneticisi Bursa Başvur
Akıllı Depo Teknikeri Gaziantep Başvur
İhracat Operasyon Uzmanı İstanbul(Avr.) Başvur
Bilgi Teknolojileri RPA Uzmanı İstanbul(Avr.) Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu