Başvurular

Socar Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Socar Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Socar Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Socar Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Socar Türkiye iş ilanları ve iş başvurusu

SOCAR Turkey Enerji A.Ş. yahut bilinen kısa adı ile SOCAR Türkiye, dünyanın en köklü petrol ve doğalgaz şirketlerinden bir tanesi olan SOCAR’ın 2008 senesinde ülkemizde kurmuş olduğu iştirakidir. İki kardeş ülke olan Azerbaycan ve Türkiye ilişkileri ekonomik açıdan SOCAR Türkiye ile daha da pekişmiştir. SOCAR Türkiye bünyesinde bulunan şirketler ülkemizin enerji platformlarında mühim bir güç haline gelmesini sağlamıştır. SOCAR Türkiye bünyesine faaliyetlerini aralıksız sürdürmek maksadıyla çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. SOCAR Türkiye aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • SOCAR Türkiye İş İlanları 2022
  • SOCAR Türkiye İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

SOCAR Türkiye İş İlanları 2022

SOCAR ülkemizde yatırımlarına ve çalışmalarına arttırarak sürdürmekte. Bünyesinde faaliyet göstermekte olan şirketlerde 35 bini aşkın çalışan istihdam ediliyor. SOCAR büyüme hedefleri ışığında çalışmalarına ara vermeksizin devam ederken, hem kendi bünyesine hem de aşağıda saymış olduğumuz bünyesinde bulunan şirketlere çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır.

  • Petkim İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Star Rafineri İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Petlim
  • SOCAR Gaz
  • SOCAR Dağıtım
  • SOCAR Depolama
  • SOCAR Fiber
  • TANAP İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Kayserigaz İş İlanları İçin TIKLAYIN

SOCAR aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; mühendis, makinist, kimyager, özel güvenlik görevlisi, memur alımı, iş güvenliği uzmanı, mavi yaka personel, kimya mühendisi, stajyer, engelli personel, eski hükümlü işçi, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

SOCAR Türkiye İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

SOCAR Holding bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile rahatlıkla yapabilirler. Aşağıda vermiş olduğumuz genel başvuru ile yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanına iletilecek ve özgeçmiş havuzunda beklemeye alınacaktır. Şayet başvurunuz olumlu bulunursa ve başvuru yaptığınız pozisyonda personel açığı meydana gelirsa iş görüşmesi için çağrılırsınız. Bu aşamayı da geçen bireyler SOCAR Turkey bünyesinde çalışma olanağı elde ederler. Bu makalemizde SOCAR iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

SOCAR İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER SOCAR HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, socar hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan socar açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu