Başvurular

Şırnak Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Şırnak Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Şırnak Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Şırnak Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Şırnak Üniversitesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

Şırnak Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile 2 personel alımı yapacağını açıkladı. Şırnak Üniversitesi personel alımı ilanı kapsamı içinde 2 iç denetçi alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 8 Mart 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer başvuru ayrıntılarına haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Şırnak Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?
  • Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları
  • Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

Şırnak Üniversitesi Personel Alımı İlanı 2018

5018 Sayılı Kamu Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun alakalı hükümleri ikaznca Üniversitemize aşağıda adedi ve kadro derecesi gösterilen İÇ DENETÇİ’ler alınacaktır. İLANEN DUYURULUR

Başvuru Başlangıç Tarihi : 08.02.2018 Son Başvuru Tarihi : 08.03.2018

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde gösterilen şartları taşımak.
  • İç Denetim Koordinasyon Kurulu aracılığıyla tespit edilen alanlarda en az dört yıllık yükseköğrenim görmüş olmak.
  • Kamu idarelerinde denetim elemanı olarak en az beş yıl yahut İç Denetim Koordinasyon Kurulunca tespit edilen alanlarda en az sekiz yıl çalışmış olmak.
  • Mesleğin gerektirdiği bilgi, ehliyet ve temsil kabiliyetine sahip olmak.
  • Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu aracılığıyla tertip edilen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak.
  • Naklen atanma talebinde bulunanlar için herhangi bir kurumda iç denetçi olarak görev yapıyor olmak yahut bir kamu kurumunda çalışmakta olup iç denetçi sertifikasına sahip olmak.
UNVANI KADRO DERECE ADET
İÇ DENETÇİ 3 1
İÇ DENETÇİ 5 1

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Adayların müracaatlarını 08.02.2018-08.03.2018 tarihleri içinde (mesai saati bitimine kadar) Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. Sadece bir unvan için başvuru yapılacaktır. Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Adres : Yeni Mahalle Cizre Caddesi Mehmet Emin Acar Kampüsü Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı No:215 Merkez/ŞIRNAK Telefon : 0 486 216 40 08 – 1078

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

İlan edilen kadro sayısından fazla müracaat olması halinde sıralama hizmet süresi fazla olana göre değerlendirme yapılacaktır. Değerlendirme neticesinde atanmaya hak kazanan adaylar www.sirnak.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların ilan tarihinden bu yana 15 gün içinde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerin tesliminden sonra güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına müteakip atama işlemleri yapılır. Atamanın adaylara yazılı olarak bildirilmesinden bu yana 15 gün içinde aday görevine başlamak zorundadır. Bu zaman zarfında vazifeye başlamayanlar haklarını kaybederler.

Başvuru Sırasında İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Özgeçmiş
  • Mezuniyet belgesinin aslı yahut noter onaylısı
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge
  • Kamu İç Denetçi Sertifikası aslı yahut noter onaylısı
  • Naklen atanacaklar için hizmet belgesi
  • 2 adet Fotoğraf

Bu makalemizde Şırnak Üniversitesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu