Başvurular

SASKİ İlköğretim Mezunu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022

SASKİ İlköğretim Mezunu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde SASKİ İlköğretim Mezunu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. SASKİ İlköğretim Mezunu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

SASKİ İlköğretim Mezunu İşçi Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı

Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi yani bilinen kısa adı ile SASKİ yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. SASKİ işçi alımı ilanı kapsamı içinde iş makineleri bakım ve onarımcısı alımı gerçekleştirecektir. Adayların en az 3 senelik tecrübelerinin olması ve ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 17 Temmuz 2017 tarihine kadar başvuru yapmalıdırlar. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

SASKİ İşçi Alımı İlanı 2017

Talebe kişisel durumu Eski Hükümlü/TMY olanlar müracaat edebilir. Noter aracılığıyla kura ekimi 25.07.2017 tarihinde Samsun 4. Noter huzurunda saat 10.00 da ekilecektir.  İsteyenler kura ekilişini izleyebileceklerdir. Kura sonucu tespit edilen asil ve yedek adayların listesi, istenen belgeler ve mülakat tarihi İlgili kamu kurumu aracılığıyla adaylara tebliğ edilecektir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayım tarihten bu yana 10 gün içinde İşkur İl Müdürlüğü/Hizmet Merkezi ne şahsen müracaat ederek yahut www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler.Gereğe aykırı belge yada beyan verenlerin başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve alakalı kamu kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Durumu talep şartlarına uygun olan önceliklilerin tamamı kura ekilmek zere ayrı bir liste halinde kamu kuruluşuna gönderilecektir. .Noter huzurunda ekilen kurada tespit edilen asil ve yedek adaylara İlgili kamu kurumu aracılığıyla tebligat yapılacaktır. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar.Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gün başvuru alınır. Kuraya tabi bu talebe şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerin tamamı noter huzurunda kura ekimi için işverene gönderilir. Müracaat edeceklerin iş makinası bakım ve onarımcı belgelerini yanlarında getirmeleri gerekir. Müracatcıların Loder, Bekoloder, Ekskovatr, Dozer, Greyder ve iş makinalarının bakım ve onarımlarını yapmaları istenilmekte olup, Ayrıca 3 yıl deneyim süresi aranmaktadır.

Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Samsun Büyükşehir Belediyesi 25.07.2017 10:00 – 11:00

Çalışma Adresi : KALE MH. KAZIM PAŞA CD. NO.25 55020 İLKADIM SAMSUN / TÜRKİYE

Bu makalemizde SASKİ işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara SASKİ iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu