Başvurular

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Personel İşçi Alımı 2022

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Personel İşçi Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Personel İşçi Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Personel İşçi Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Personel İşçi Alımı

Sahil Güvenlik Komutanlığı Osmanlı zamanında kurulmuş, 1982 yılına özel bir yapıya kavuşturulmuş bir güvenlik kuvvetidir.  Bünyesinde 5.725 etkin personeli ile denizlerde emniyet ve asayişi sağlamak maksadıyla 7/24 çalışmalarını sürdürmektedirler. İçişleri Bakanlığı’na bağlıdırlar. Her sene olduğu gibi 2015 senesinde da ihtiyaç duydukları kadrolara personel alımı, işçi alımı gerçekleştirmek için ilan çıkardılar. Devlet Personel Başkanlığı 24.07.2015 tarihli ilan için başvuru tarihleri, başvuru şartları ve başvuru formu yazımızın devamında.

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI 2015

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımlarına sürdürmekte. Sahil Güvenlik bu kez 12 Farklı Meslekten 36 Personel alımı yapacak. TALEBİ VEREN KAMU KURULUŞUNUN ADI: SAHİL GÜVENLİK EGE DENİZ ONARIM DESTEK KOMUTANLIĞI BAYRAKLI/İZMİR TALEBİ ALAN İL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ : İZMİR ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞTIRILACAĞI İŞYERİ : SAHİL GÜVENLİK EGE DENİZ ONARIM DESTEK KOMUTANLIĞI BAYRAKLI/İZMİR Başvuru Tarihleri: ( 23 Tem 2015 – 01 Ağu 2015 ) Başvurular 1 Ağustos 2015 tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğü yahut resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

S.NO MESLEK ADI İŞGÜCÜSAYISI EĞİTİM DURUMU
1 ARMADORİŞÇİSİ 2 Mesleki eğitim veren liselerin Ulaştırma Hizmetleri(Lojistik), Ahşap Teknolojileri, Denizcilik, Gemi İnşa, Gemi Yapımı, Güverte, Metal Teknolojisi, Endüstriyel Mekanik, Mobilya ve Dekorasyon bölümünden/alanından mezun olmak.
2 BORUTESİSATÇISI-GEMİ 2 Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknolojisi, Isıtma ve Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat, Gemi Tesisat Donatımı, Yapı Tesisat Sistemleri bölümünden/alanından mezun olmak.
3
YAT-TEKNE
BOYACISI
2 Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi(Boya Üretimi ve Uygulama), Otomotiv Boya, Teknolojisi, Sanayi BoyactlIgi ve Uygulama Teknigi, Endiistriyel Boyacilik
ELEKTRİKÇİ-GEMİ 1
4
Mesleki egitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatlari ve Pano Monitörlüğü, Yiiksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endustriyel Elektrik, Endustriyel Bakim Onarim,
Elektrik-Elektronik bolumunden/alanindan mezun olmak.
5 ELEKTRİKÇİ(GENEL) 1 Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endüstriyel Elektrik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik bölümünden/alanından mezun olmak.
S.NO MESLEK ADİ İŞGÜCÜSAYISI EĞİTİM DURUMU
6 ELEKTRONİKTEKNİSYENİ 4 Mesleki eğitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Görüntü ve Ses Sistemleri, Haberleşme Sistemleri), Elektronik, Gemi Elektroniği ve Haberleşme, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Bakım Onarım, Elektrik-Elektronik, Telekominikasyon, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünden/alanından mezun olmak.
7 HİDROLİKÇİ(GEMİ) 3 Mesleki eğitim veren liselerin Hidrolik-Pnömatik, Hidrolik ve Pnömatik Teknolojileri, Otomatik Kumanda, Mikroteknik, Kontrol ve Enstrümantasyon Teknolojisi, Mekatronik bölümünden/alanından mezun olmak.
a MAKİNE 12 Mesleki eğitim veren liselerin Makine Teknolojisi (Makine Bakım Onarım), Motor, Gemi
TEKNİSYENİ Makineleri, Makine bölümünden/alanından mezun olmak.
9 TEKNE USTASI (POLYESTER) 2 Mesleki eğitim veren liselerin Gemi İnşa, Gemi Yapımı, Tekne ve Yat Yapımı, Plastik Teknolojisi bölümünden/alanından mezun olmak.
10 RASPACI(GEMİ) 1 Mesleki eğitim veren liselerin Kimya Teknolojisi(Boya Üretimi ve Uygulama), Boya Teknolojisi, Sanayi Boyacılığı ve Uygulama Tekniği, Metal Teknolojisi bölümünden/alanından mezun olmak.
11 SOĞUTMA VEİKLİMLENDİRMETEKNİSYENİ 2 Mesleki eğitim veren liselerin Tesisat Teknoloji ve İklimlendirme (Soğutma Sistemleri, İklimlendirme Sistemleri), Soğutma ve İklimlendirme, Klima Sistemleri ve Merkezi iklimlendirme Sistemleri bölümünden/alanından mezun olmak.
12 TESVİYECİ 4 Mesleki eğitim veren liselerin Tesviye, Makine Teknolojisi, Makine, Kalıp, Endüstriyel Mekanik, Bilgisayarlı Nümerik Kontrol, Mekatronik bölümünden/alanından mezun olmak.

2015 Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı, işçi alımı için başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu makalemizde verilmiştir. Konu ile ilgili merak ettiklerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren ilanlara Sahil Güvenlik Komutanlığı yeni iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu