Başvurular

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Personel Alımı Yapacak ! 2022

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Personel Alımı Yapacak ! 2022, iş başvuru bölümüzde Sağlık Bakanlığı 10 Bin Personel Alımı Yapacak ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Sağlık Bakanlığı 10 Bin Personel Alımı Yapacak ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Sağlık Bakanlığı 10 Bin Personel Alımı Yapacak !

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş haziran ayına kadar Sağlık Bakanlığı kadrosuna 10 bin personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.  2015 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları yazımızın devamında.

  • SAĞLIK BAKANLIĞI 2015 PERSONEL ALIMI
  • SAĞLIK BAKANLIĞI ELEMAN ALIMI DETAYLARI

SAĞLIK BAKANLIĞI 2015 PERSONEL ALIMI

Sağlık Bakanlığı bünyesine haziran ayına 10 bin eleman alımı, 8 bin de hizmet alımı personeli , Haziran ayından sonra ise 5 bin ilave kadro açılarak yine personel alımı gerçekleştirilecek. Yıl içinde müsteşar Eyüp Gümüş’ün açıklamaları neticesinde toplamda 23 Bin eleman alımı yapılacak.  Bu sayılara ise her sene hemen hemen olarak mezun olan 2 bin doktor alımını katmadıklarını kelimelerine ekledi.  İlan halen açıklanmadı. Lakin edinilen bilgilere göre Hazirana kadar yapılacak olan personel alımında 7 bin hemşire ve ebe bulunacağı bilgisini edindik. Bunların dışında diş hekimi, sağlık teknikeri başta olmak üzere diğer pozisyonlar için de eleman alımı gerçekleştirilecek.  Lakin kadronun büyük çoğunluğu sağlık teknikeri, ebe ve hemşire bölümlerine ayrılacak.  Bunların yanında 900 diş hekimi alımı yaparak Aile hekimleri ve Aile Sağlık Merkezlerinde istihdam edilecekler.

SAĞLIK BAKANLIĞI ELEMAN ALIMI DETAYLARI

Sağlık Bakanlığı personel alımı için 10 bin kontenjan 2015 Haziran ayına kadar yapılacak. Başvuru şartları, başvuru tarihi ve başvuru formu halen açıklanmadı. Açıklandığında ilk kez devlette.com adresi üzerinden öğrenebilirsiniz. 

 


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu