Başvurular

Rönesans İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Rönesans İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Rönesans İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Rönesans İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Rönesans İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

    Rönesans Holding Personel Alımı

Rönesans Holding genel hatlarıyla endüstri tesisleri, enerji üretim, sağlık, gayrimenkul geliştirme ve inşaat gibi faaliyetlere odaklanmaktadır. Çalışmalarını Türkiye’ye ek olarak Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğunda sürdürmektedir.

Temelleri 1993 senesinde Rusya’nın St. Petersburg kentinde atılmış olan kurum, doğru stratejiler ve etkin yönetim ile kısa bir sürede gelişme göstermiştir. ENR listesinde 38. Sırada bulunmakta olan kurum 24 ülkede ağır sanayi tesislerine, otellere, ofislere, alışveriş merkezlerine, metalürji tesislerine, hafif üretim yaptığı yerlerine ve daha bir çok yapıya sahiptir.

Rönesans Holding İş Başvuru Formu

Rönesans Holding yenilikçi yapısı ile büyümesini her sene sürdürmektedir. Bu bağlamda bir araya gelen personel gereksinimlerine yönelik ilanlar verilmektedir. Bunlar online sistemler üzerinden ilgilenen bireyler ile paylaşılmaktadır.

İş için bunlara başvurmak istiyorsanız, kurumun gereksinimlerine göre yayına girdiği sebebiyle farklı zamanlarda verildiği bilinmelidir. Bu nedenle adayların sürekli olarak kontrol etmesi, bir ilan gördüğünde hemen başvuru yapmadan kendine ne kadar uygun olduğuna bakması gerekir. Böylelikle daha doğru başvurular yapılabilir.

Rönesans Holding İş İlanları

Rönesans Holding, iş ilanlarını kendi kariyer sayfası üzerinden paylaşmaktadır. Bunları görmek ve başvurmak için ilk kez sol üst noktasına bulunan iş ilanları için tıklayınız kısmına girilir. Daha sonra ise uygun pozisyonlardan birine tıklanır.

Ardından başvuru için gerekli olan tüm bilgiler karşınıza gelecektir. Eğer sizinle uyumluysa gerekli başvuru işlemleri kısa bir sürede yapılabilir. Eğer detaylarınızle uyumlu pozisyonlara müracaat etmişseniz, şirketin insan kaynakları yetkilileri kısa bir sürede sizinle iletişime geçebilir.

Rönesans Holding Açık Pozisyonlar

Rönesans Holding aracılığıyla açılan ilanlar belirli zamanlarda açıklanmamaktadır. Dolayısıyla iş arayan bireylerin sürekli olarak kontrol etmesi, uygun pozisyon olduğunda hemen başvurması gerekir. Böylelikle daha doğru, olumlu yanıtlar alınabilir. İlanlar içinde size en uygun olanına başvurmak, şansınızı arttıracaktır.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyonlar Şehir
Teknik Ofis Müdürü
Elektrik Dizayn Şefi Gaziantep
Statik Dizayn Mühendisi Gaziantep
Teknik Ofis Mekanik Mühendisi Zonguldak
Teknik Hizmetler Uzmanı (Bakım) Yozgat
İdari İşler Şefi Zonguldak
Teknik Hizmetler Sorumlusu / Yöneticisi (Elektrik) Yozgat
Teknik Ofis Kısım Şefi Zonguldak
Teknik Ofis Şefi Gaziantep
Statik Dizayn Yöneticisi İstanbul
İsg-Ç Süpervizörü Gaziantep
Asansör Montaj Şefi Gaziantep
Mekanik İşler Şefi Gaziantep
İdari İşler Uzmanı Gaziantep
Ambar Uzmanı Gaziantep

İlanlara başvurmak ve daha fazla Rönesans Holding iş ilanı için tıklayın.


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu