Başvurular

Renault İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Renault İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Renault İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Renault İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Renault İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

OYAK RENAULT  PERSONEL ALIMI

Bursa’da 1969 senesinde kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 378.000 otomobil ve 920.000 motor üretim kapasitesi ile Renault’nun Batı Avrupa dışında en yüksek kapasiteye sahip üretim yaptığı yerlerinden biridir.

OYAK RENAULT  PERSONEL ALIMI

Bursa’da 1969 senesinde kurulan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, yıllık 378.000 otomobil ve 920.000 motor üretim kapasitesi ile Renault’nun Batı Avrupa dışında en yüksek kapasiteye sahip üretim yaptığı yerlerinden biridir.

 

Otomobil Fabrikaları, yıllık 378.000 otomobil ve 920.000 motor üretim kapasitesi ile Renault’nun Batı Avrupa dışında en yüksek kapasiteye sahip üretim yaptığı yerlerinden biridir. Renault marka binek araçların, motorlarının ve başta vites kutusu olmak üzere diğer mekanik parçalarının üretimini ve ihracatını gerçekleştiriyor.

Oyak Renault, yarım asırı aşan köklü geçmişi ile Türkiye tarihinin en başarılı ülkeler arası doğrudan yatırımlarından biridir.

Karoseri Montaj ve Mekanik Şasi Fabrikaları ile bir Uluslararası Lojistik ve bir ArGe Merkezi’nden bir araya gelen Bursa’daki Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, Renault Grubu’nun dünya çapındaki 40 üretim merkezinden biridir. Oyak Renault’un ürettiği otomobil ve mekanik aksamlar Renault Grubu’nun faaliyet gösterdiği 60’dan fazla ülkeye gönderiliyor. Ayrıca Oyak Renault Bursa Fabrikası, tam kapasiteyi amacında olan üretimiyle Renault Grubu’nun verimliliği ve performansı en yüksek üretim merkezlerinden biri olma özelliğine sahip.

Renault Grubu içinde stratejik bir seviyeye sahip olan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları, çalışanlarına ve üretim yaptığı yerlerine, yatırımlarını kurulduğu günden bugüne aksatmadan sürdürirken Türk Otomotiv Sanayisi’nde ise üretimde ve ihracatta uzun senedir önderliği elden bırakmıyor.

Türkiye-Fransa iş birliğinin en iyi emsallarinden birisi olan Oyak Renault, performansını her geçen sene güçlendirerek faaliyetlerine başarıyla sürdürmekte.

Fabrika nın güncel personel alımları için açık pozisyonları yazımızın içinde bulacaksınızdır.

ORVILLE!

ORVILLE nedir?

Kariyer yolculuklarına ilk adımlarını Oyak Renault ile başlamak isteyen üniversite öğrencilerine yönelik bol bol eğlence, yaratıcılık, teknoloji ve takım çalışması ile dolu deneyimler sunan bir program.

  • Dünyamızı geliştiren sen olmak istiyorsan,
  • Dünyayı oyun alanın yapmaya hevesliysen,
  • Diğerleriyle eğlenip, düşünüp, üretip ve yaşamı paylaşmaktan hoşlanıyorsan,
  • Düşüncelerini her hususta açıkça paylaşacak kadar özgürsen,

ORVILLE tam sana göre.

ORVILLE’de neler var?

ORVILLE’de herkese uygun bir program var.

  • ORVILLE 4 Mevsim programıyla öğrenciliğin devam ederken gerçek projelerde yarı zamanlı çalışarak geleceğin mobilite çözümlerini birlikte geliştiren personellerin bir parçası olabilirsin;
  • ORVILLE Yaz Staj iprogramıyla yaz zamanındaki zorunlu stajını harika bir deneyimle tamamlayabilirsin;

ORVILLE 4 Mevsim 

Benim için ne var?

  • Oyak Renault profesyonelleriyle birlikte gerçek projeleri deneyimleyebilirsin.
  • Türkiye’nin en büyük otomobil üreticisi olan Oyak Renault’yu keşfedebilirsin.
  • Bir çok kişisel gelişim ve teknik eğitime katılabilirsin.
  • Çalıştığın süre boyunca aylık tam asgari ücret kazanabilirsin.

ORVILLE 4 Mevsim Proje Stajı içerisinde Oyak Renault’da birden çok alanda fırsatla karşılaşabilirsin.

Hangi alanlarda çalışabilirim?

Üretim, Kalite, Lojistik, Satın Alma, Mühendislik, Bilgi Sistemleri, Finans, İnsan Kaynakları, Genel Hizmetler, İletişim, Kurumsal İlişkiler.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Robotik ve Otomasyon Mühendisi Bursa Başvur
Satın Alma Sorumlusu Bursa Başvur
İmalatçı Kalite Mühendisi Bursa Başvur

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu