Başvurular

Rekabet Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Rekabet Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Rekabet Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Rekabet Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Rekabet Kurumu iş ilanları ve iş başvurusu

Rekabet Kurumu, 1994 tarihinde kabul gören 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’da kurulması öngörülen ve bu kanunun uygulanmasından sorumlu kurumdur. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile ilişkilidir fakat kurum görevini yaparken bağımsızdır. Hiçbir organ, makam, merci ve kişi kurumun nihai kararlarını etkilemek maksadıyla emir ve talimat veremez. Rekabet Kurumu bu faaliyetlerini devam etmek adına personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Yazımız devamında Rekabet Kurumu aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları ile bu ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

  • Rekabet Kurumu İş İlanları 2022
  • Rekabet Kurumu İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Rekabet Kurumu İş İlanları 2022

Rekabet Kurumu, yarışı sınırlayan anlaşma, uyumlu eylem ve teşebbüs birliği karar ve eylemlerinin engellenmesi ve belirli şartların varlığında bu nitelikteki anlaşma, uyumlu eylem ve kararlara yönelik muafiyet verilmesi, Hakim durumun kötüye kullanılmasının engellenmesi, Birleşme ve devralmaların kontrolü gibi görevleri üstlenmiştir. Rekabet Kurumu bu görevleri icra etmek adına bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Aşağıda Rekabet Kurumu aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları bulunmaktadır.

  • Rekabet Kurumu Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alımı İçin TIKLAYIN

Bu vermiş olduğumuz iş ilanları akabinde anlaşmali, kadrolu, geçici ve daimi gibi çok sayıda bay bayan personel alımı yapılmaktadır. İlköğretim mezunu, lise mezunu, üniversite mezunu ve ön lisans mezunu adaylar Rekabet Kurumu aracılığıyla yayına giren iş ilanlarına iş başvurusu yapabilmektedir. İlanlarda hukukçu, uzman yardımcısı, uzman, mühendis, avukat gibi çeşitli kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır? İşe alım süreci nasıl işlemektedir?

Rekabet Kurumu İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Rekabet Kurumu aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve kurumun resmi İnternet adresi olan http://www.rekabet.gov.tr adresi üzerinde bulunmaktadır. Bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri görmek ve anında iş başvurusu yapmak için aşağıda bulunan sosyal mecralardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İş ilanları yayına girdiği anda bu sosyal ağlardan gerekli açıklamalar tarafınıza yapılacaktır. Ayrıca bu ilanlar yayınlanmadan kurumun insan kaynakları gibi çeşitli departmanlara yapacak olduğunuz iş başvuruları kabul edilmemektedir. Rekabet Kurumu bünyesinde çalışmak istiyorsanız bu ilanların yayına girmesinı beklemeli ve yine söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Rekabet Kurumu iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER REKABET KURUMU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, rekabet kurumu hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan rekabet kurumu açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu