Başvurular

Pirelli Lastik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Pirelli Lastik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Pirelli Lastik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Pirelli Lastik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Pirelli Lastik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Pirelli Hakkında:

1872 senesinde Giovanni Battista Pirelli aracılığıyla Milano’da, plastik üreticisi olarak kurulmuş, ülkeler arası arenada faaliyet gösteren lastik şifrketidır.

Lastik sektöründe Pirelli, ciro anlamında dünyanın 5. en büyük markasıdır. 2006 senesinde Pirelli Lastikleri 3,94 milyar Euro satış elde ederek, bir önceki yıla göre %8,7 büyüme kaydetmiştir. Pirelli Lastikleri, lastiklerin dizayn, geliştirme, üretim ve pazarlama alanlarında faaliyet göstermesiyle, Uluslararası Pirelli Grubu’nun mühim bir parçasını oluşturmaktadır. Pirelli Lastiklerinin faaliyet alanı, hafif ticari araç ve motosikletten (cironun %70’ini oluşturan tüketici pazarı), otobüs, kamyon, traktör, iş makinesi ve çelik kordun üretim ve pazarlamasına (cironun %30’unu oluşturan endüstriyel pazar) kadar uzanmaktadır.

Pirelli’nin 1962 senesinde İzmit’te kurduğu fabrika, Türkiye’deki ilk lastik üretim tesisiydi. Fabrika, otomobil, hafif ticari araç, Çinturato ailesi gibi yeşil performans olarak da adlandırılan çevre dostu lastiklerinin üretimlerinin bunun yanında 2007’den bu yana her sene motor sporları için de hemen hemen 403 farklı türde lastik üretiyor. Fabrikanın 20 bin m² büyüklüğündeki ek tesisinde 250’den fazla çalışan yalnızca yarış lastikleri üretiminde görev yapıyor.

İzmit’teki “şampiyonların fabrikası”, Pirelli’nin Milano’daki ünlü araştırma ve geliştirme birimiyle birlikte İtalyan şirketinin motor sporları programında çok mühim bir rol oynuyor. Sürekli gelişimden ilham alarak otomotiv üreticileri ve takımlarla yakın iş birliği içinde çalışan Pirelli, motor sporları dünyasının en mühim lastik şirketi olarak bilinmekte.

Açık  Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Genel Başvuru İstanbul Avrupa Kocaeli Başvur
Bölge Satış Uzmanı Kocaeli Başvur
Lojistik Uzmanı Kocaeli Başvur
Finans Kontrolörü İstanbul Avrupa Başvur
Üstteki Linkten Başvuru Yapabilirsiniz.

Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu