İnternet

Pinterest Video İndirme Nasıl Yapılır? 2021

Pinterest Video İndirme Nasıl Yapılır? 2021, başvurular bölümümüzde Pinterest Video İndirme Nasıl Yapılır? 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. Pinterest Video İndirme Nasıl Yapılır? 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

Pinterest Video İndirme Nasıl Yapılır? 2021

Pinterest video indirme; son haftalarda hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde bi hayli sık kullanılan bir platform halini aldı. Pinterest uygulaması ile hem başkalarının gönderilerinden fikir alabilir hem de ilham olabilirsiniz. Burada video yahut fotoğraf paylaşmanın bir sınırı yoktur. Bu uygulama genelde kadınlar aracılığıyla daha çok bilinmekte ve tercih edilmektedir. Pinterest video indirme uygulama daha fazla kullanıldıkça daha fazla araştırılmaya başlanmıştır. Bizde siz değerli okurlarımıza makalemizde Pinterest üzerinden video indirmenin yollarından söz edeceğiz.

Pinterest Video İndirme Nasıl Yapılır?

Pinterest video indirme; aşağı yukarı tüm sosyal platform uygulamalarının video kaydetme seçeneği mevcuttur. Pinterest bu uygulamalardan sonra yaşandı ve herkes aracılığıyla tanınması daha yeni başlıyor. Pinterest uygulamasına video yüklemek, biraz karmaşık gelebilir. Uygulamayı kullanmaya yeni başlayan bireyler Pinterest ile ilgili genelde “Pinterest video indirme nasıl yapılır” sorusuna yanıt arıyor.

Pinterest Video İndirme Programsız

Pinterest video indirme bilgisayar yahut telefon üzerinden yapılabilen bir işlem olmaktadır. Pinterestten video indirme adımları aşağıda listelenmiştir:

  • Pinterest’te indirilmek istenen videonun pin sayfası açılır.
  • Video üzerine sağ tıklanır ve açılan sekme üzerindeki “incele” seçeneği açılır.
  • Açılan bu yeni sekme üzerinden de “video poster” kod satırı görünmektedir.
  • Kod satırının yanında bulunan ok işaretine tıklanır ve kodlar görüntülenir.
  • Görüntülenen kod sayfasının bir iki satırında yazan type=”video/m5p9”ve type=”video/mp4” şeklinde kod satırı bulunur.
  • Bu satılarda “video/mp4” kod satırını içindeki link videonun linkidir.
  • Mp4 uzantılı linke sağ tık yapılır ve video yeni sekmede açılır.
  • Açılan videonun altında indirme butonu bulunmaktadır.
  • Pinterest video indirme işlemi bu biçimde tamamlanmış olur.

Pinterest video indir link ile yapılabilir ve herhangi bir program kullanmayı gerektirmez. Lakin tüm bu adımlarla uğraşmak istemeyen bireyler program tercih ederek da video indirme işlemi yapabilir.

İLGİLİ YAZI: Tiktok Filigransız Video İndir 2021 (sssTiktok) Tiktok Logosuz Video

Pinterest İndirme Ücretsiz

Pinterest videolarını indirmek ücretsizdir. Pinterest uygulaması hem mobil uygulamada hem de web sitesinde kullanılabilir. Pinterest kullanıcısı olmak isteyen birinin yapması gerekenler ise; İlk adımda üyelik işlemi tamamlanır. Uygulamaya Facebook sitesi üzerinden de bağlantı verilebilir. İlgi alanlarınıza göre birkaç testi geçtikten sonra uygulama size farklı tablolar sunar. Favori fotoğraflar yahut videolar bu tablolardan kaydedilebilir.

Pinterest Video İndirme Nasıl Yapılır?

Pinterest Video İndirme Yöntemleri Nelerdir?

Pinterest video indirme üç değişik yöntem ile uygulanabiliyor. Bu gerekli yöntemler ve adımlar ise;

  1. “Ücretsiz Çevrimiçi Pinterest Video İndiricisi” uygulamasını indirmek ve kullanmak için videonun bağlantısını kopyalamaktır. İndirme, buradaki alana bağlantı yapıştırılarak yapılır.
  2. Bir diğeri ise”Pinterest Video Downloader” programını kurmaktır. Programı kurduktan sonra Pinterest web sitesine giriş yapıyorsunuz. İndirmek istediğiniz videonun adresi açılır ve “Video indir” seçeneğine tıklanır.
  3. En son bi hayli beğeni alan videoyu bir mobil cihaza yahut bilgisayara kaydetmekle başlar. Tarayıcı adresinde alan adından sonra “2get” yazılır. (pinterest2get.com/pin/.. gibi) İndirme sayfasına yönlendirme gerçekleşir ve video cihaza indirilir.

Pinterest Video İndirme Program Listesi

Pinterest kullanıcıları giderek artmaya başladı. Teknolojinin gelişmesi ve telefon kullanımının çoğalmasıylabirlikte sosyal platform sayısı da arttı. Elbette her sosyal platformnın kullanım amaçları genelde farklıdır. Bazı zaman bir sosyal platform hesabında paylaşılacak ve web sitesi tasarımlarına dahil edilecek harika içerikler aranır. Pinterest uygulaması bu tür ihtiyaçlar için vazgeçilmez duruma geldi. Kullanıcı zevklerine göre her türlü fotoğraf bu uygulamada mevcuttur.

Pinterest video indir seçeneği online olarak yapılabilen bir işlem olmaktadır. İndirme için kullanılabilecek programların listesi ise;

  • VidMate
  • Savey
  • CamStudio
  • aTube Catcher
  • Kastor Downloader
  • Gihosoft TubeGet
  • AVD İndirme Yöneticisi

Pinterest Gif İndir – Pinterest Video Dönüştürücü

Tüm Pinterest videoları ve GIF’ler, Expertsphp aracılığıyla sunulan ücretsiz Pinterest Video Downloader aracıyla çevrimiçi olarak indirilir. Videolar basitçe indirilir ve bir masaüstüne, laptopa veya tablete kaydedilir. Mobil cihaza kayıt yapılmasına da izin veren video indiriciyi indirme işlemi farklı aşamalarda gerçekleştirilir. Pinterest videoları mp4, mp3, 720P ve daha fazlası gibi çeşitli uzantılarla kaydedilebilmektedir.

Pinterest Video Downloader

Keepsaveit programı Pinterest gibi TikTok,, Facebook, Instagram ve 50’den fazla video paylaşım platformu gibi popüler uygulamalardan video indirmeyi sağlar. Tüm bu indirmeler çevrimiçi video indirici ile yüklenir. Programın kullanımı basittir ve insanlar onu tercih ettikleri herhangi bir web tarayıcısından kullanabilirler. Tercih ettiğiniz bilgisayar, cep telefonu yahut tablet hangisi olursa olsun Pinterest videosunun indirme işlemi yapılır ve farklı formatlarda kaydedilebilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu