Başvurular

Petkim iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Petkim iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Petkim iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Petkim iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Petkim iş ilanları ve iş başvurusu

PETKİM Petrokimya Holding A.Ş. yahut bilinen kısa adı ile Petkim, 1975 senesinde kurulmuş olan ülkemizin en büyük petrokimya şirketlerinden biri olma özelliğini taşır. İzmir ilimizde Aliağa beldesinde yerleşik durumdadır. Şirket 2008 senesinde özelleştirilerek SOCAR TURKEY bünyesine katılmıştır. Petkim, 50’yi aşan petrokimyasal ürün yelpazesiyle bugün Türk sanayisinde en mühim hammadde üreticilerinden biri durumundadır. Büyüme hedeflerine ara vermeksizin devam etmek isteyen Petkim, bu doğrultuda faaliyetlerine aralıksız devam ederken, bünyesinde de yeni çalışanlara ihtiyaç duymaktadır. Petkim bu kapsamı içinde çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Petkim aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Petkim Petrokimya İş İlanları 2022
  • Petkim İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Petkim Petrokimya İş İlanları 2022

Petkim bünyesinde; AYPE Fabrikası, AYPE-T Fabrikası, YYPE Fabrikası, PP Fabrikası, Etilen Fabrikası, Aromatikler Fabrikası, KA Fabrikası, VCM Fabrikası, PVC Fabrikası, ACN Fabrikası, EO / EG Fabrikası, PTA Fabrikası, PA Fabrikası gibi üretim yaptığı yerlerine sahiptir. Bu üretim yaptığı yerleri Aliağa beldesinde bulunmaktadır. Petkim tüm bu tesislere çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

İzmir İline Ait İş İlanları Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Petkim aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; kaynakçı, taşeron işçi, muhasebeci, stajyer, engelli personel, teknisyen, tekniker, avukat, özel güvenlik görevlisi, hemşire, kimyager, kimya mühendisi, beyaz yaka mavi yaka personel, vasıfsız fabrika işçisi, şoför, kontrol operatörü, elektrikçi, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, üretim kontrol operatörü, metalürji mühendisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki Petkim’de nasıl işe girilir?

Petkim İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Soccar Turkey bünyesinde bulunan Petkim şirketinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularını bi hayli kolay bir biçimde yapabilirler. Yapacak olduğunuz iş başvuruları ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla şayet başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda eleman açığı yer alıyorsa değerlendirmeye alınır. Bu değerlendirmenin neticesinde başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılırlar. Burada kendilerine bir dizi yazılı ve sözlü mülakat ile işe alım sınavı uygulanır. Tüm bu aşamaları başarı ile tamamlayan adaylar ülkemizin en büyük petrokimya şirketlerinin bir tanesinde çalışma olanağı elde ederler.

Petkim İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN

Adres: Siteler Mah. Necmettin Giritlioğlu Cad. No:6 35800 Aliağa-İzmir/Türkiye

Bu makalemizde Aliağa Petkim iş ilanları, iş başvuru şartları, başvuru giriş güncelleme özgeçmiş sayfaları, iş başvurusu yapma ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PETKİM HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, petkim hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan petkim açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu