Başvurular

Paşabahçe iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Paşabahçe iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Paşabahçe iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Paşabahçe iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Paşabahçe iş ilanları ve iş başvurusu

Paşabahçe, Atatürk’ün ülkemizde cam sanayiini kurmak maksadıyla 1935 senesinde kurulmuş olan Şişecam Topluluğu’nun en bilinen markasıdır. Paşabahçe, adını kurulmuş olduğu semtten almaktadır. İlk mağazasını İstanbul ilimizde 1957 senesinde açan Paşabahçe, o tarihten bu yana çok sayıda mağaza sayısına ulaşmayı başarmıştır. Ürünleri yalnızca ülkemizde değil, tüm dünya çapında tercih edilmektedir. Günümüzde ülkemizde en fazla ihracat yapan şirketlerden biridir. Paşabahçe bu büyümesini ara vermeden sürmek için çalışmalarını sürdürirken, bünyesine de çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Paşabahçe aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Paşabahçe İş İlanları 2022
  • Paşabahçe İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Paşabahçe İş İlanları 2022

Paşabahçe ülkemizde; Kırklareli, Mersin, Eskişehir ve Denizli illerimizde bulunan fabrikalarında üretim gerçekleştirmektedir. Firmanın bunun bunun yanında Bulgaristan ve Rusya gibi ülkelerde de Paşabahçe Fabrikası bulunmaktadır. Paşabahçe dünya çapında sektörde en büyük 3 firmadan birisi olarak kabul edilmektedir. Bünyesinde on binlerce çalışanın olduğu Paşabahçe bunlara ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Paşabahçe aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; mühendis, özel güvenlik görevlisi, mağaza satış danışmanı, mağaza yöneticisi, mağaza yönetici yardımcısı, idari işler memuru, vasıfsız fabrika işçisi, performans ve ücretlendirme uzmanı, marka iletişim şefi, ürün sorumlusu, part time, yeni mezun işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki bu ilanlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Paşabahçe İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Paşabahçe ülkemizde en fazla iş başvurusu yapılan kurumların başında bulunmaktadır. Bünyesine yeni alımlar yapma gayreti içinde olan Paşabahçe bu alımlar için kendi insan kaynakları sayfasında ilanlar yayınlamaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla bu kariyer sayfasına varabilirsiniz. Sayfaya girmenizin ardından Şişecam Kariyer Portalının bağlantısını göreceksiniz. Buna tıklayarak açılan sitede Hemen Başvur kısmına girmeniz ve üyelik oluşturarak açık iş pozisyonlarına başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Bu makalemizde Paşabahçe mağazaları iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Paşabahçe iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER PAŞABAHÇE HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, paşabahçe hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan paşabahçe açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu