Başvurular

Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Yapacak 2022

Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Pamukkale Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

Denizli ilimizde yer almakta olan Pamukkale Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile anlaşmali personel alımı yapacağını açıkladı. Pamukkale Üniversitesi ilan kapsamı içinde hemşire alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 15 gün içinde başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Pamukkale Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğümde. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunumun 4. maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı’na ekli 28/06/2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda bulunan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda gösterilen unvanda, 2016 yılı KPSS (B) grubu (Lisans mezunları için KPSS(P3), sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın anlaşmali personel alınacaktır.

Sözleşmeli Hemşirenin Vizesi “Hemşirelik bölümünden mezun olmak1′ şartıyla verildiğinden, hemşirelik bölümüne eşdeğer diğer bölüm mezunları, hemşire unvanına başvuru yapamaz.

Sıra Unvanı KPSS Puan Türü Kadro

Sayısı

Aranılan Nitelikler
i HEMŞİRE KPSS (P3) 4 1 .Sağlık Yüksekokullarının ve/yahut Sağlık Bilimleri Fakültelerinin ve/yahut Hemşirelik Fakültelerinin Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 657 sayılı Kamu çalışanları Kanunu’nun 48. Maddesinde gösterilen genel şartları taşımak.
  • 657 sayılı kanunun 53. Madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut yahut akıl hastalığı bulunmamak.
  • 2016 yılı KPSS (B) grubu (Lisans mezunları için KPSS(P3)) sınav sonuç belgesine sahip olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Erkek adaylar için askerlik görevini fiilen yapmış olmak.
  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durum olmamak (Heyet Raporu).
  • Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin «Böylelikle istihdam edilenler, hizmet anlaşmasi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler» hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.

Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?

  • Sözleşmeli Personel İş Talep Formu (http://www.pau.edu. tr/personel/tr)
  • 1 Adet Fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacak)
  • Diploma yahut Geçici Mezuniyet Belgesi (aslı, noter yahut aslı gibidir onaylı sureti)
  • 2016 yılı KPSS (B) grubu (Lisans mezunları için KPSS(P3)) sınav sonuç belgesi
  • Nüfus Cüzdanı fotokopisi

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Başvurular, ilanın gazetede yayımlandığı tarihten bu yana 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) istediğimiz belgeler ile birlikte Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı belge verdiği yada beyanda olduğu yahut eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istediğimiz belgeleri ibraz etmeyenlerin başvuruları geçersiz sayılacak, anlaşmaleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, ile ilgili yasal işlem yapılacaktır.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

2016 KPSS (B) grubu puan sıralamasıyla 4/B Sözleşme yapmaya hak kazanan adayın ismi, işe başlaması için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) iş günü içinde www.pau.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Kadronun 1 (bir) katı kadar yedek aday belirlenecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde bulunacağından, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır. Adaylar hizmet anlaşmasi yapılacak olup, anlaşmade gösterilen şartları yerine getirmeyen adayın anlaşmasi 1 (bir) ay içinde fesih edilecektir.

  • Adres . Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Kinikli Kampüsü Pamukkale/DENİZLİ
  • Tel. (0258)296 22 50 ‘

Bu makalemizde Pamukkale Üniversitesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca üniversite aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Pamukkale Üniversitesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu