Bilgi Arşivi

Özsüt Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021

Özsüt Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021, başvurular bölümümüzde Özsüt Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Özsüt Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Özsüt Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021

özsüt çalışma şartlarıözsüt çalışma şartları
Özsüt Çalışma Şartları ve Çalışan Şartları

Özsüt çalışma şartları ve firma da ki  işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından çalışma koşullarına, sosyal hak ve olanaklardan personel maaşlarıyla alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

Çalışma Şartları
Mesai Süresi / 8.50 Saat
Özel Sağlık Sigortası
Doğum İzni
Haftalık İzin / 2 Gün
Yıllık İzin / 15 Gün
Resmi ve Dini Bayram İzni / 1 – 4 Gün
Prim ve İkramiye Sistemi / Senede 4 Defa

1938 senesinde İzmir’de kurulan Özsüt o zamanda yalnızca kaymak ve yoğurt satışı yapıyordu. Lakin menüsünü tatlı ile çoğaltan firma 1980 senesinde gelişmeye başladı. Günümüzde 170’ten fazla şubesiyle 3000’den fazla eleman çalıştırmaktadır. Belirli zamanlarda eleman alımları yapan şirketin dönem dönem personel ihtiyacı olmaktadır.

özsüt çalışma şartlarıözsüt çalışma şartları
Özsüt Çalışma Şartları ve Çalışan Şartları

Özsüt Çalışma Şartları ve Çalışan Maaşları

  • Özsüt Çalışma Şartları ve Çalışan Maaşları
  • Özsüt’ de Çalışmak
  • İşe Girerken İstenilen Belgeler Nelerdir?
  • ÖZSÜT Hakkında

ÖZSÜT çalışma şartları genelde bir çok kişi aracılığıyla kolay olarak kabul görmektedir. Mesai süreleri 08.00 ila 18.00 içinde olması, çalışanları tatmin etmektedir. ÖZSÜT çalışma koşulları yalnızca garsonları değil, bunun yanı sıra da üretim bölümünde olanları da kapsamaktadır. Bu çalışanlar genelde vardiyalı sistem ile çalışmaktadır.

Personel fiyatları genelde asgari ücret düzeysindedir. Buna ek olarak çalışanlara prim ve bahşiş uygulaması da yapılmaktadır. Böylelikle personellerin alacağı maaşlarda da artışlar gözlemlenebilir. Çalışanların pozisyonları ve iş tanımları genelde farkında olmaktadır. Lakin şirket, bütün çalışanlarına sigorta yaptığı gibi sosyal haklar hususundan da yararlanmalarını sağlamaktadır. Firmanın çalışanlara koyduğu kurlardan bir tanesi kıyafettir. Günlük kıyafetlerde çalışılması yasaktır. Özel personel kıyafetleri ile çalışmalara başlatılmalıdır. Servis deneyimi genelde tercihe göredir. Deneyiminiz olsun, olmasın başvuruda bulunabilirsiniz.

Özsüt’ de Çalışmak

ÖZSÜT çalışma şartları ve ÖZSÜT çalışma koşulları ile ilgili araştırılan bütün her şeyi siz değerli okurlarımız için dile getirdik. Şartlar, maaşlar ve çalışma koşulları size uygun geldiyse bir an önce çalışmaya başlayabilirsiniz.

Firmanın çalışma şartlarını ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait Özsüt İş İlanları! İş Başvurusu Formu ve İlan Açıklamaları! başlıklı makalemize göz atarak iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İşe Girerken İstenilen Belgeler Nelerdir?

Yapmış olduğunuz iş başvurusuna olumlu geri dönüş alıp, personel alımı yapılacağı tarafınıza bildirildiyse eğer yolun en stresli kısmını aştınız demektir. Buna rağmen işe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için teslim etmeniz gereken işe giriş evrakları bulunmaktadır. Bu işe girerken istediğimiz belgeler firma yapısına göre değişkenlik gösterse de genel hatları ile E-devlet uygulamasından rahatlıkla temin edebileceğiniz türdedir.

İşe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için gerekli olan bu belgeler şu biçimdedir.

  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Nüfus Kayıt Örneği
  • Mezuniyet Belgesi
  • Sağlık Raporu
  • Kan Grubu Kartı
  • Sabıka Kaydı ve Adli Sicil Kaydı
  • Vesikalık Fotoğraf
  • Aile Durum Bildirim Formu
  • Askerlik Durum Belgesi
  • İş Sözleşmesi ve Hizmet Sözleşmesi

ÖZSÜT Hakkında

İlk Özsüt mağazası 1938 senesinde, İzmir Kemeraltı’nda açıldı. Özsüt’ün ilk dükkanında yalnızca yoğurt ve kaymak satılırken buna geleneksel saray tarifleri ile yapılan sütlü tatlılar eklendi.

Serüvenine geleneksel tatlılar üreterek devam eden Özsüt Muhallebicisi, özellikle 70-80’li senelerda ününü giderek arttırdı ve İzmir’in alamet-i farikalarından biri halini aldı.

1980 yılına gelindiğinde, Özsüt markası Sefer Usta’nın ailesi öncülüğünde ve Özsüt ustalarının da ortaklığıyla büyümeye başladı.

Özsüt’ün ilk şubesi 1991 senesinde İzmir Alsfakat’ta açıldı.

1996 senesinden bu yana franchising sistemine geçildi ve şube sayısı hızla arttı. Aynı yıl içesinde Özsüt 6 şube ile müşterilerini ağırlamaya sürdü.

2002 yılına gelindiğinde Özsüt’ün şube sayısı 50’ye çıkmıştı.

2014 senesinde Infinity Invest Holding’in satın almasıyla yoluna yeni bir kimlik ve bakış açısıyla devam eden Özsüt 2014 Mayıs ayında, Azerbeycan’ın Bakü şehrindeki ilk şubesini, 2016 senesinin Ağustos ayında da ikinci şubesini açtı.

İstanbul Akmerkez ve Koç Üniversitesi’ndeki mağazaları ile 2015 senesinde misafirlerinin karşısına çiçeği burnunda bir konseptle çıktı.

Özsüt 2016 Aralık ayına kadar 60 mağazasında sürdürdüğü yemek konseptini marka özünden kaybetmeden, müşteri kitlesinin tüm gereksinimlerini karşılayan, sürdürdüğü life style marka olma yolunda tüm Türkiye’ye başarıyla hitap eden bir marka olarak yeni menüsüyle birlikte tüm mağazalarına yansıtarak hem yurtiçi hem yurtdışı yeni mağaza açılışları ile büyümesine sürdürmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu