Başvurular

Özel Kuvvetler Komutanlığı Dışarıdan Astsubay ve Subay Alımı Yapıyor 2022

Özel Kuvvetler Komutanlığı Dışarıdan Astsubay ve Subay Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Özel Kuvvetler Komutanlığı Dışarıdan Astsubay ve Subay Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Özel Kuvvetler Komutanlığı Dışarıdan Astsubay ve Subay Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Özel Kuvvetler Komutanlığı Dışarıdan Astsubay ve Subay Alımı Yapıyor

Özel Kuvvetler Komutanlığı tarihinde ilk kez dışarıdan personel alımı gerçekleştiriyor. Bu bağlamda 200 muvazzaf subay ve 500 muvazzaf astsubay alımı yapılacak.  Subay alımı için başvurularda adayların en az lisans mezunu olmaları ve KPSS sınavından en az 50 puan almış olmaları gerekiyor. Astsubay alımı için ise en az ön lisans mezunu olmaları ve KPSS sınavından en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir. Bugün başlayan başvurular ay sonuna kadar devam edecek. Özel Kuvvetler Komutanlığı personel alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimizin devamında bulunmaktadır.

Özel Kuvvetler Komutanlığı Muzavvaf Subay ve Astsubay Alımı İlanı 2016

Özel Kuvvetler Komutanlığı tarihinde ilk kez dışarıdan personel alımı yapıyor. Adaylar ön başvuruları 01-30 Kasım 2016 (saat 17.00’a kadar) tarihleri içinde tarihleri içinde, Kara Kuvvetleri Komutanlığının www.kkk.tsk.tr/PersonelTemin/Pertem.aspx genel ağ adresindeki ön başvuru formunu doldurarak çevrimiçi (online) olarak yapacaklardır. Şahsen, posta, dilekçe yahut diğer biçimde yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Adayların çevrimiçi (online) ön başvuru formunu doldurmalarını müteakip en son seviyede her bir aday için ADAY NUMARASI otomatik olarak bilgisayar aracılığıyla verilecek ve adayların başvuruları, bu aday numaraları ile başvuru merkezinde kayda girecektir. Başvurunun tamamlanmasını müteakip bütün işlemlerde aday numarasının kullanılacak olması sebebiyle, adayların numaralarını kaydederek muhafaza etmeleri önem arz etmektedir.

Çevrimiçi (online) Ön Başvuru Formu, T.C. KİMLİK NUMARASI, ADI, SOYADI ve ADAY NUMARASI bilgileri girilmek suretiyle son müracaat tarihine kadar güncellenebilecektir. Ön başvurusu kabul gören adaylara Kara Harp Okulu Komutanlığında uygulanacak fiziki yeterlilik testi ve mülakat tarihleri 09 Ocak 2017 tarihinden sonra www.kkk.tsk.tr/PersonelTemin/Pertem.aspx genel ağ adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır. Adaylara posta ile tebligat yapılmayacaktır.  Asıl başvurular; ön başvurusu kabul edilerek adayların kayıt kabul aşamasına gelmeleri ile yapılmış sayılacaktır.

Özel Kuvvetler Komutanlığı Subay Alımı Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN

Özel Kuvvetler Komutanlığı Astsubay Alımı Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN

Yukarıda bulunan başvuru kılavuzlarında alımlar için başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile alımlara dair diğer tüm başvuru ayrıntılarına ulaşmanız olabilecekdür. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.


DİĞER SUBAY VE ASTSUBAY ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, subay ve astsubay alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan subay ve astsubay alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu