Başvurular

Özel Eryaman Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Özel Eryaman Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Özel Eryaman Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Özel Eryaman Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Özel Eryaman Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

Özel Eryaman Hastanesi Hakkında

Ankara’nın Eryaman semtinde, 78 yatak kapasiteli, 9000 m2 alana sahip hastanemizde; bina otomasyon sistemi, son teknoloji cihazlarla donatılmış Radyoloji Bölümü (Dijital Röntgen, Mammografi, Kemik Dansitometri, Ultrason, Manyetik Rezonans, Tomografi), dahili, koroner, yeni doğan ve genel yoğun bakım üniteleri ile bütün branşlarda hizmet vermekteyiz.

Birbirinden değişik bir çok sağlık hizmetini kapsayan bir sağlık kurumu olmamız nedeni ile Eryaman semtinde değişiklik yaratmaktayız. Alanında uzman hekimlerden bir araya gelen akademik kadromuz, hasta odaklı hizmet anlayışı, modern donanım ve yenilikçi bakış açısı ile Eryaman’ın sağlık merkeziyiz.

Son derece kapsamlı, 78 yatak kapasiteli, en modern donanıma sahip 4 adet ameliyathanesi olan, birbirleriyle ve ameliyathane ile doğrudan ilişkili 6 yataklı dahili yoğun bakım ünitemiz, 5 yataklı koroner yoğun bakım ünitemiz ve 5 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitemiz ile, bütün branşlarda hizmet vermekteyiz. Her 3 yoğun bakım ünitesi içinde izolasyon için hazırlanmış odalarımız mevcuttur.

Hastanemizin en mühim önceliği, sağlık poblemlerinı bütüncül olarak çözümleme potansiyelidir.

7/24 sağlık hizmetinin nitelikli bir biçimde sunulması için çalışan, personellerin yeterliliği, değişik uzman ve meslek gruplarının tedavi ve bakım süreçlerinde birbirleriyle iletişim içinde olmaları, konsültasyon isteklerine en kısa bir sürede yanıt verilmesi gibi süreçlerde siz değerli okurlarımız için zamanın öneminin farkında olarak hareket ediyoruz.

Var olan kaynakların doğru kullanımı, yeterli ve gerekli tetkik/tedavi metotlarınin seçimi sağlık hizmetinizin ödemesini yapan kuruluşların kaynaklarına saygı göstermek, çağdaş sağlık kurumlarının üzerine titizlikle eğildikleri konular içindedır. Amacımız hasta tatminiyeti ve güvenliği için kaliteli ve yenilikçi bir hizmet vermektir.

Hastanemizde engelli vatandaşlar için otopark, tekerlekli sandalyeler, görme engelli hastalarımız için zemin kabartmaları, hastane girişinde ve asansörlerde Braille alfabesi ile yazılmış kat planları bulunmaktadır. Yataklı servislerimizde engelli hastalarımızın her türlü ihtiyacına yanıt verebilecek engelli odaları, tüm kat ve polikliniklerde kolay ulaşılabilecek engelli lavaboları ve bekleme salonları hizmetinizdedir.

Tüm amacımız ihtiyaç duyulan niteliklerde sağlık hizmetini herkes için erişilebilir kılmaktır.

Açık Pozisyonlar:

 

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Yoğun Bakım Servis Hemşiresi Ankara Başvur
Diğer Sağlık Sektörü İlanları İçin Tıklayınız.

Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu