Başvurular

Oyak Renault iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Oyak Renault iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Oyak Renault iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Oyak Renault iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Oyak Renault iş ilanları ve iş başvurusu

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları Anonim Şirketi yahut bilinen kısa adı ile Oyak Renault, 1969 senesinde Oyak ve Fransız Renault şirketleri aracılığıyla kurulmuştur. Oyak Renault, Renault marka araçların mekanik parça üretimini ve ihracatını gerçekleştirmektedir. 1969 senesinde kurulan Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikası yılda 360 bin otomobil ve 750 bin motor üretim kapasitesine sahiptir. Oyak Renault Bursa Fabrikası’nda üretilen ürünler 60’ı aşkın ülkeye ihraç edilmektedir. Üretime başladığı günden bu yana ülkemizde ilklerin öncüsü olmuştur. Ülkemizde ilk station wagonlu, ilk klimalı, ilk dizel motorlu, ilk otomatik vitesli, ilk yol bilgisayarlı otomobilleri bu fabrika bünyesinde üretilmiştir. Ülkemizde 7 bini aşkın çalışana sahip olan şirket bu çalışanlarına ek yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Oyak Renault aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Oyak Renault İş İlanları 2022
  • Oyak Renault İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Oyak Renault İş İlanları 2022

Oyak Renault ülkemiz otomotiv sanayisinin en büyük oyuncularından biridir. Her sene üretmiş olduğu motor ve otomobil ekipmanlarının yüzde 80’ini yurt dışına ihraç etmektedir. Büyümesine ara vermeksizin devam eden şirket her sene milyarlarca dolar ciro gerçekleştirmektedir. Oyak Renault, Türk Otomotiv Sanayi’ne öncülük etmeyi sürdürirken, bünyesine de çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaya sürdürmektedir.

Oyak Renault aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; kalite mühendisi, elektronik teknisyeni, makine mühendisi, şoför, iş makineleri operatörü, süpervizör, kimyager, stajyer, forklift operatörü, part time fabrika işçisi, elektrik bakım teknikeri, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştirilir?

Oyak Renault İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Oyak Renault yeni işe yapacağı alımları kendi insan kaynakları bünyesinde önceden iş başvurusu yapmış bireyler içinden ve Linkedin, Kariyer gibi kariyer portallarındaki açık iş pozisyonlarına iş başvurusu yapan bireyler içinden seçmektedir. Sizler de aşağıda verdiğimiz iş başvuru formu aracılığıyla özgeçmişinizi İK departmanına iletebilirsiniz. Sayfaya girmenizin ardından sayfanın sonundaki iş başvurusu kısmına tıklamalı ve başvurunuzu iletmelisiniz. Bu makalemizde Oyak Renault insan kaynakları iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Oyak Renault İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER OYAK RENAULT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, oyak renault hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan oyak renault açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu