Başvurular

OSKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

OSKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde OSKİ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. OSKİ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

OSKİ iş ilanları ve iş başvurusu

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi yahut bilinen kısa adı ile OSKİ, Ordu ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın temiz su gereksinimini karşılamak ve atık suları uzaklaştırmak maksadıyla kurulmuş olan bir kamu kuruluşudur. Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermektedir. Ordu OSKİ, İçmesuyu kaynaklarındaki ham sular gerekli arıtma işlemleri için arıtma tesislerine isale edilerek içilebilir standartlara getirilip kullanıma vermektedir. 19 ilçeden bir araya gelen Ordu ilinde toplam 23 adet içmesuyu arıtma tesisi bulunmaktadır. OSKİ tüm bu faaliyetlerine aralıksız devam etmek adına çeşitli zamanlarda yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. OSKİ aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Ordu OSKİ İş İlanları 2022
  • Ordu OSKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Ordu OSKİ İş İlanları 2022

Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi, Ordu ilinde yaşayan vatandaşlarımızın temiz suya ulaşımlerini eksiksiz sağlamak görevi ile çalışmalarına tüm hızıyla sürdürmekte. Özellikle altyapı alanında ciddi iyileştirmelerde bulunan kurum, bu çalışmaların devam edeceği ve ileride Ordu ilimizde vatandaşlarımızın herhangi bir su sıkıntısı çekmeyeceklerini belirtiyor. Ordu OSKİ çeşitli zamanlarda ise bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor.

Ordu İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

OSKİ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; beden işçisi, özel güvenlik görevlisi, biyolog, iş makineleri operatörü, sayaç açma kapama elemanı, veznedar, şoför, mühendis, tekniker, teknisyen, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Ordu OSKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

OSKİ ordu ilimizde en fazla iş başvurusunda bulunulan kurumlardan biridir. OSKİ bünyesinde yayına giren iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve kurumun resmi adresi olan oski.gov.tr üzerinde yayınlanmaktadır. İnternet üzerinden iş başvurusunda bulunabileceğiniz bir iş başvuru formu ise bulunmamaktadır. İlanlar yayına girdiğinda sitemiz üzerinde gerekli açıklamalar yapılmakta ve ilana dair başvuru formu, başvuru şartları ve tarihleri gibi bilgiler paylaşılmaktadır. OSKİ bünyesinde bulunan insan kaynakları, personel dairesi başkanlığı gibi bölümlere bizzat özgeçmiş bırakarak yapacak olduğunuz iş başvuruları ise kabul edilmez. Bu nedenten iş ilanlarının yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Bu makalemizde OSKİ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER OSKİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, oski hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan oski açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu