Başvurular

OPET iş ilanları ve iş başvurusu 2022

OPET iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde OPET iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. OPET iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

OPET iş ilanları ve iş başvurusu

Opet Petrolcülük A.Ş., ticari ve endüstriyel satışlar, madeni yağlar, depolama ve ülkeler arası ticaret alanlarında faaliyet göstermekte olan ülkemizin en büyük firmalarından biridir. Opet şirketinin temelleri 1982 senesinde öğretmenlikten ayrılarak ticaret yaşamına geçmiş Fikret Öztürk aracılığıyla atılmıştır. Kurmuş olduğu firma gün geçtikçe büyümüş ve ülkemizin çok sayıda ilinde çok sayıda noktasına istasyon kurmayı başarmıştır. Bu başarı 2002 senesinde Koç Holding Enerji Grubu’nun şirkete ortak olması ile taçlanmıştır. Almış olduğu yatırımla büyümesini hız kazandıran Opet, son on yılda en bi hayli hızlı ve tutarlı büyüyen petrol şirketidir. Opet bu büyümenin sürmesi adına çalışmalarına ara vermeksizin devam ederken, çeşitli zamanlarda de bünyesine personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Opet aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Opet İş İlanları 2022
  • Opet İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Opet İş İlanları 2022

Opet, alanında ülkemizde ilkleri gerçekleştiren bir firmadır. Ülkemizde 98 oktan kurşunsuz benzini ilk kez satışa sunan, ultra Euro diesel motorini Avrupa’dan önce Türk tüketicisine sunan Opet şifrketidır. Opet üyelerinin gereksinimlerini ve isteklerini gözetmeyi başarmış bu doğrultuda müşterilerinden gelen istekleri uygulamaya almıştır. Yapmış olduğu bu çalışmalar kendilerini ülkemizin ikinci büyük akaryakıt sevkiyat şirketi haline getirmiştir. Ülkemizde en büyük akaryakıt sevkiyat şifrketi olmak için çalışan Opet bünyesine de çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Opet petrol aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; bakım operatörü, siber güvenlik uzmanı, muhasebe sorumlusu, operatör, pompacı, satış elemanı, akaryakıt pompa görevlisi, kasiyer, istasyon müdürü, saha müdürü, inşaat mühendisi, market elemanı, temizlik görevlisi, akaryakıt satış yetkilisi, market satış yetkilisi, özel güvenlik görevlisi, şoför, avukat, engelli personel, şoför gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştiriliyor?

Opet İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Opet ülkemiz genelinde istasyon sayısını gün geçtikçe arttırmaktadır. Sunpet markası ile birlikte 1700’den fazla istasyon sayısına sahiptir. Opet bünyesinde bu istasyonlarda ve genel müdürlükte çalışma olanağı elde etmek için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularınızı yapabilirsiniz. Sayfaya girdikten sonra sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz doldurmalı ve akabinde başvurunuzu kurumun insan kaynakları departmanına göndermelisiniz. Kurum açık iş pozisyonu oluşması durumunda başvurunuzu değerlendirecek ve olumlu gördüğü bireyleri iş görüşmesine çağıracaktır. Bu aşamayı da başarı ile geçen bireyler Opet bünyesinde çalışma olanağı elde edecektir. Bu makalemizde Opet kadın gücü iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Opet iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER OPET HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, opet hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan opet açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu