Başvurular

Onur Market iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Onur Market iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Onur Market iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Onur Market iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Onur Market iş ilanları ve iş başvurusu

Onur Market, 1996 senesinde ilk mağazasını İstanbul ilimizde açmış olan bir süpermarket zinciridir. Özen Grup bünyesindeki şirketlerden biridir. Onur Market kurulmuş olduğu günden bu yana kararlı bir biçimde büyümesini sürdürmüştür. Kurum 2023 senesinde ülkemizdeki en büyük 5 perakendeci içinde bulunmak için tüm gücüyle çalışmaktadır. Onur Market, tarladan toplanan taze ürünleri Filoport markasının sahip olduğu lojistik kuvvet ile en geç 18 saat içinde müşterilere satışına hazır hale getirmektedir. Kaliteli ürünleri, uygun fiyatlar ile buluşturan, üyelerine rahatı ve güveni hissettiren Onur Market, perakende sektörünün git gide artan yıldızlarından biridir. Şirket büyümesi ile doğru orantılı olarak çalışan sayısını da arttırmakta ve bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Onur Market aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Onur Market İş İlanları 2022
  • Onur Market İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Onur Market İş İlanları 2022

Onur Market şimdilerde 70 milyonu aşkın müşteriye, 104 bin metrekare net satış alanında hizmet sağlamaktadır. Ayrıca 18 bin metrekarelik Hadımköy ve 9500 metrekarelik Bademli Lojistik Merkezi bulunmaktadır. Onur Market kalite odaklı çalışmalarını sürdürmektedir. Şirket bünyesinde bulunan 5 bini aşkın çalışana ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Onur Market; Bursa, Edirne, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ illerinde şubelere sahiptir. Yeni mağazalar açmak için ise çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir. Onur Market aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; mağaza görevlisi, kasa görevlisi, kasap, iklimlendirme ve soğutma görevlisi, mağaza müdürü, bulaşık yıkama görevlisi, mağaza müdür yardımcısı, insan kaynakları uzmanı, muhasebe şefi, müşteri servis şoförü, reyon görevlisi, pastane satış görevlisi, yönetici adayı, part time mağaza görevlisi, forklift operatörü gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Onur Market İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Onur Market işe alımlarda ilk kez önceden insan kaynakları departmanına özgeçmiş göndermiş bireyler içinden seçim yapmaktadır. Şayet işe uygun bir aday yoksa çeşitli kariyer portalları üzerinden iş ilanları yayınlar. Sizler de aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile başvurunuzu kolay bir biçimde uygulayabilirsiniz. Açık iş pozisyonu oluştuğunda başvurunuz değerlendirmeye alınacaktır. Bu makalemizde Onur Market Genel Müdürlük iş ilanları, işe alım süresi ve iş görüşmesi ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Onur Market İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER ONUR MARKET HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, onur market hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan onur market açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu