Başvurular

Onedio iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Onedio iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Onedio iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Onedio iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Onedio iş ilanları ve iş başvurusu

Onedio, 2012 senesinde yayın yaşamına başlamış olan ülkemizin ilk içerik tabanlı sosyal ağıdır. Yeni Medya Düzeni’ni yeni çağın sosyal ağ enerjiklerini göz önünde bulundurarak formülize eden Onedio’da kullanıcılar tüm internetin en popüler haber, fotoğraf, galeri ve videolarına tek bir noktadan ulaşıp keyifli testler çözerken bunun yanı sıra Onedio’nun içeriğine de katkıda bulunabiliyor. Onedio yayın yaşamına başladığı günden bu yana kullanıcıların büyük beğenisini kazanmış ve 7’den 70’e her kesimden insanın takip ettiği bir platform haline gelmiştir. Kuşkusuz bu başarının arkasında bi hayli başarılı bir ekip yer alıyor. Peki sizler de bu ekibin bir parçası olmak ister misiniz? Onedio bünyesine ihtiyaçları sebebiyle personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Onedio aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Onedio İş İlanları 2022
  • Onedio İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Onedio İş İlanları 2022

Onedio kurulmuş olduğu günden bu yana düzenli olarak büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde en fazla ziyaret edilen web adreslerinin başında bulunmaktadır. Onedio ekibi bünyesine personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır.

Yemeksepeti İş Başvurusu Yapmak İçin TIKLAYIN

Onedio aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; yaratıcı editör, içerik moderatörü, yazar, sosyal platform uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Onedio İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Onedio bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyen vatandaşlarımız ilk kez Onedio bünyesinde bir profil oluşturup, ardından da içerik üretmelidirler. Akabinde profil adresinizi ve CV’nizi kariyer@onedio.com mail adresine göndermelisiniz. Şayet başvurunuz olumlu yanıtlanırsa, insan kaynakları departmanı iş görüşmesi için tarafınıza ulaşacaklardır. Bu makalemizde Onedio iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu