Başvurular

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 1500 Personel Alımı Yapacak 2022

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 1500 Personel Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 1500 Personel Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 1500 Personel Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü 1500 Personel Alımı Yapacak

Maliye Bakanı Naci Ağbal, TBMM Genel Kurulunda görüşülen Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin ikinci bölümü üzerinde milletvekili aracılığıyla yöneltilen soruları yanıtladı. Maliye Bakanı, 2017 yılı içinde nüfus müdürlüklerinde yoğunlukların gözlemlendiğini ve bu yoğunlukların azaltılması adına gerekli çalışmaların gerçekleştirileceğini açıkladı. Bu bağlamda da Nüfus Müdürlükleri bünyesinde 1500 personel alımı yapılacak. Nüfus Müdürlüğü 1500 personel alımı ile ilgili Bakan’ın açıklamaları haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • Nüfus Müdürlüğü 1500 Personel Alımı Yapacak
  • Nüfus Müdürlüğü 1500 Sözleşmeli Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Nüfus Müdürlüğü 1500 Personel Alımı Yapacak

Yeni kimlik kartı için yoğun başvuru meydana geldiğinı, fakat bunun referandum süreciyle ilgisi olmadığına işaret eden Ağbal, “Maliye Bakanlığı olarak git gide artan talep karşısında İçişleri Bakanlığımıza bin 500 kadar anlaşmali personel desteği kararı aldık. İkinci bir husus olarak da mevcut personelin fazla mesai yapma ihtiyacı yaşandı. Söz konusu personele fazla mesai ücreti ödenmesine ilişkin Bakanlar Kurulu kararı çalışması yaptık. Sorunların çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

Nüfus Müdürlüğü 1500 Sözleşmeli Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Nüfus Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilecek olan 1500 personel alımı halen yayınlanmadı. İlan yayına girdiğinda başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri gibi tüm ilan ayrıntıları www.devlette.com sitemiz üzerinde yer bulacaktır. Bu ilanları kaçırmamak ve ilanlar yayına girdiği anda iş başvurusu yapabilmek için bizleri sosyal ağlardan takip etmeniz yeterli gelmektedir. Ayrıca Müdürlük aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü iş ilanları sayfamız üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan nüfus ve vatandaşlık işleri genel müdürlüğü açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu