Başvurular

MNG Kargo Personel – Eleman Alımı İlanı 2022

MNG Kargo Personel – Eleman Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde MNG Kargo Personel – Eleman Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. MNG Kargo Personel – Eleman Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

MNG Kargo Personel – Eleman Alımı İlanı

MNG Kargo, 2003 senesinde MNG Holding iştiraki olarak kurulmuştur. MNG Kargo’nun 700’den fazla şubesi, 7 tanesi Teknolojik Aktarma Merkezi olmak üzere toplam 26 aktarma merkezi, 14 bölge müdürlüğü, 7000’i aşkın çalışanı, 2000’den fazla kara taşıma aracı ve 6 uçağıyla hizmet vermektedir. MNG Kargo, Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna ve dünya çapında 220 farklı ülkede, günde hemen hemen 500 bin adrese hizmet ulaştıran Türkiye’nin kargo şirketlerindendir.  MNG Kargo 2022 yılı büyüme hedefleri ışığında birden çok personel alımı yapacağını açıkladı. Yapılacak olan eleman alımı genelde çağrı merkezi elemanı, tahsilat elemanı, orta düzey yönetici, sürücü, saha operasyonu elemanı, güvenlik görevlisi ve şube müdürü gibi alanlarda yoğunlaşacağı altı çizildi. 2022 MNG kargo işçi – personel alımı başvuru şartları, başvuru tarihi ve başvuru formu yazımızın devamında.

  • MNG KARGO PERSONEL ALIMI 2022
  • MNG KARGO BAŞVURU ŞARTLARI 2022
  • MNG KARGO İŞÇİ ALIMI BAŞVURU FORMU

MNG KARGO PERSONEL ALIMI 2022

MNG Kargo 2022 yılı büyüme hedefleri ışığında birden çok ilimize yeni şubeler açacak. Açılacak olan şubelere ve mevcut olan şubelere personel alımı yapılacağı sitelerinde dile getirdikleri ilanla açıkladılar. Bazı şirketler kendi internet siteleri üzerinden personel alımı için ilanlarını yayınlayarak, başvurularını yine bu adres üzerinden kabul ederler. Lakin MNG Kargo eleman alımı için yenibiris.com adresini kullanıyor. Bu internet adresi üzerinden personel alımı yapacağı il ve pozisyonları duyurarak başvuruları kabul ediyor. Buraya yapılan başvurular MNG Kargo insan kaynakları aracılığıyla geniş bir şekilde bir incelemeye tabi tutuluyor ve bu aşamayı olumlu geçen adaylar mülakata çağırılıyorlar. Mülakatta da adayın pozisyon icabı getirdiği yeterlilikte birisi bulunacağı kanaatine varıldığında da aday işe kabul ediliyor.

MNG KARGO BAŞVURU ŞARTLARI 2022

İstanbul, Giresun, Tokat, Ankara, İzmir gibi birden çok ilde personel alımı yapacak olan MNG kargo çalışanlarını seçerken bi hayli titiz bir çalışma yürütmektedir. Aşağıda en fazla alım yapılan şoförlük pozisyonu için istediğimiz başvuru şartlarını gözlemleyebilirsiniz. Diğer pozisyonlar için başvuru şartlarına ise , aşağıda bulunan başvuru formu bağlantısından varabilirsiniz.

  • En az lise mezunu,
  • En az C sınıf ehliyetli,
  • 35 yaşını aşmamış,
  • SRC Belgesine sahip yahut başvuruda bulunmuş,
  • Tercihen Psikoteknik test belgesi olan,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

MNG KARGO İŞÇİ ALIMI BAŞVURU FORMU

Aşağıda bulunan MNG Kargo başvuru formu bağlantısından, güncel açık pozisyonları, iş ilanlarını, başvuru şartlarını, personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ayrıntılarını görebilmeniz olabilecekdür.

MNG Kargo Personel Alımı Başvuru Formu için TIKLAYINIZ: http://www.yenibiris.com/mng-kargo-is-ilanlari?firma=172113


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu