Başvurular

Milli Savunma Bakanlığı Engelli Personel İşçi Alımı 2022

Milli Savunma Bakanlığı Engelli Personel İşçi Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Milli Savunma Bakanlığı Engelli Personel İşçi Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Milli Savunma Bakanlığı Engelli Personel İşçi Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Milli Savunma Bakanlığı Engelli Personel İşçi Alımı

Milli Savunma Bakanlığı 2015 engelli memur alımı kapsamı içinde ihtiyaç duyduğu İzmir/Naldöken’de bulunan İzmir Tersanesi  Komutanlığı’na gemi bakım ve onarım işleri için Ambarcı ve Tasnifçi alımı yapacak.  Başvuru tarihleri 24 Şubat 2015 ve 7 Mart 2015 tarihleri içinde olacak.

İşçi alımı için İzmir ilinde ikamet etmekte olanlar veya İzmir ilinde ikamet etmeyi taahhüt eden bireyler lise mezunu veya üniversite mezunu fark etmeksizin başvuruda bulunabilecekler.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ENGELLİ PERSONEL İŞÇİ ALIMI 2015

  • İlköğretim yahut lise mezunları için; MEB onaylı: Bilgisayarlı Muhasebe ve Büro Yönetimi ve Sekreterlik Sertifika/Belgesine sahip olmak.
  • Bilgisayarlı muhasebe bilmek
  • Windows ve Microsoft Office programlarını kullanmak
  • Her türlü malzeme yükleme ve tasnif işlerini yapmak

Aranılan diğer nitelikler olarak ilanda açıklanmıştır. Milli Savunma Bakanlığı engelli işçi alımı 2015 ilanına aşağıdan varabilirsiniz.

engelli personel alımı

engelli personel alımı

MSB aracılığıyla yayınlanmış olan ilana ait mühim bilgileri paylaştık. Bunun dışında kurum aracılığıyla yayınlanmış olan diğer ilanlara Milli Savunma Bakanlığı iş ilanları ve iş başvurusu sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu