Başvurular

Menemen Belediyesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Menemen Belediyesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Menemen Belediyesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Menemen Belediyesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Menemen Belediyesi Personel Alımı Yapacağını Açıkladı

İzmir ilimizde bulunan Menemen Belediyesi yayınlamış olduğu ilan ile personel alımı yapacağını açıkladı. Menemen Belediyesi personel alımı ilanı kapsamı içinde bahçıvan alımı gerçekleştirecektir. İlan kapsamı içinde 4 personel istihdam edilecektir. Adaylar ilana 19 Aralık 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru tarihleri ve başvuru formu gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine haberimiz devamından varabilirsiniz.

Menemen Belediyesi Personel Alımı İlanı 2016

Adayların temel Bahçıvanlık Sertifikası, Hijyen Sanitasyon eğitim sertifikası ve Lavanta Yetiştiriciliği eğitim sertifikalarının üçüne birden sahip olmak, ve kura çekiminden önce Menemen Belediyesi İşkur Hizmet Noktası yetkilisi Dilek CEYLAN’a teslim edilmesi gerekmektedir. (5 AY 29 GÜN GEÇİCİ OLARAK ÇALIŞILACAK) 1 Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. 2-Başvurusunu yapanlar başvuruya ilişkin evraklarını Kura gününden önce Menemen Belediyesi İş-Kur Hizmet Noktası Yetkilisi Dilek CEYLAN’a teslim edeceklerdir. Belgelerini teslim etmeyenler kura çekilişine katılamayacaklardır. Başvuru sayısı alınacak işçi sayısından az olursa kura çekilişi yapılmayacaktır.

Çalışma Adresi : CAMİKEBİR MAH ŞEHİT KEMAL CAD. NO:1 35660 MENEMEN

Menemen Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi ilan ayrıntılarına yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Menemen Belediyesi aracılığıyla verilmiş olan tüm ilanlara Menemen Belediyesi iş talep formu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu