Başvurular

McDonald’s İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021

McDonald’s İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021, başvurular bölümümüzde McDonald’s İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. McDonald’s İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

McDonald’s İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021

McDonald’s iş ilanları yayınlandı! 2021 İş başvurusu formu ve personel alımı yapılan iş pozisyonları McDonald’s insan kaynakları aracılığıyla güncellenmeye sürdürmekte. Eleman – personel alımlarıyla alakalı detaylar ve McDonald’s 2021 İş Başvurusu Formu sayfamızda!

McDonald’s iş ilanlarını takip ediyorsanız eğer şirketin personel alımları ile alakalı kafanıza takılabilecek birden çok sorunun cevabını yazımızın devamında bulabileceksiniz. Peki nedir bu sorular?İş başvurusu nasıl yapılır? Personel ve Eleman alımı yapılan iş pozisyonları nelerdir? Başvuru formu nasıl doldurulur? Gibi soruların yanında çalışma şartları ve McDonald’s personel maaşlarıyla alakalı birden çok detayı siz değerli okurlarımıza paylaşmak istedik.

mcdonalds iş ilanlarımcdonalds iş ilanları
McDonald’s İş İlanları ve İş Başvurusu

Dünyaca ünlü Amerikan markası olan firma, paylaşımı yaptığı McDonald’s iş ilanları ile personel ve eleman alımı yapmaya sürdürmektedir. McDonald’s ekip elemanı iş ilanları, McDonald’s motor kurye iş ilanları, McDonald’s yönetici adayı iş ilanları ve McDonald’s çağrı merkezi iş ilanlarıyla bünyesindeki her pozisyon için ayrı personel ilanları yayınlamaktadır.

McDonald’s iş başvurusu süreciyle alakalı bilgiler sunduğumuz makalemizde; McDonald’s iş başvurusu formundan McDonald’s part time maaşlarına, McDonald’s pozisyonlarından McDonald’s personel maaşlarına kadar bir çok sorunun cevabını bulacaksınızdır.McDonald’s iş ilanları ile alakalı makalemizde ele alacağımız alt başlıkların listesi şu biçimdedir.

  • McDonald’s İş İlanları
  • McDonald’s Açık İş Pozisyonları
  • McDonald’s İş Başvurusu nasıl yapılır
  • McDonald’s İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • McDonald’s Çalışma Şartları
  • McDonald’s Personel Maaşları

McDonald’s İş İlanları ve 2021 İş Başvurusu Formu

  • McDonald’s İş İlanları ve 2021 İş Başvurusu Formu
  • McDonald’s Açık İş Pozisyonları
  • McDonald’s İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • McDonald’s İş Başvurusunda İstenilen Belgeler
  • Çalışma Saatleri ve McDonald’s Maaşları
  • Mc Donald’s Güncel İş İlanları
  • Mc Donald’s Ekip Üyesi İş İlanları – İstanbul
  • McDonald’s Moto Kurye İş İlanları
  • McDonald’s İnsan Kaynakları ve İletişim Adresleri
  • İletişim Bilgileri

McDonald’s iş ilanları ile mağaza pozisyonlarında yetiştirilmek üzere yahut kalifiye eleman gözetmeksizin yenileyen firma, başta büyük şehirler olmak üzere; McDonald’s İstanbul iş ilanları gibi Ankara, İzmir ve Antalya olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki şubeleri için iş ilanlarını yayınlamaktadır.

Bünyesinde; vasıfsız, ilköğretim mevzunu, lise mevzunu, vasıflı, üniversite mevzunu, bay – bayan, profesyonel, tecrübeli olmayan, engelli personel gibi nitelikler içinde McDonald’s pozisyonları bulunmaktadır.

McDonald’s iş ilanları ve açıklamalarını genelde restoranlar için yayınlasa da McDonald’s merkez ofislerinde görevlendirmek üzere muhasebe, idari işler, satın alma ve pazarlama birimleri içinde personel alımı yapmaktadır.McDonald’s eleman alımı yaparken son derece titiz davranmaktadır. İş başvurusunda bulunmak isteyen personel adaylarına, McDonald’s iş şartlarını aşağıda belirtmiştir.

  • Aktif Çalışma Temposuna Uygun
  • Pozisyonunda ve sektöründe işinde uzman,
  • Lise, tercihen Meslek Lisesi mezunu,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, çalışkan ve azimli,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf
Bu İş İlanları da İlginizi Çekebilir
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu
A101 İş İlanları 2021

McDonald’s Açık İş Pozisyonları

McDonald’s, sektöründeki önder firma olmayı sürdürirken bu başarıyı personelleriyle yakaladıklarını sık ifade etmektedir. McDonald’s eleman alımı sürecinde, iş başvurusunda bulunanlara firma beklentilerinden önemle bahsedilmektedir. Çeşitli illerdeki personel kadrolarında bir araya gelen eleman gereksinimlerini McDonald’s İstanbul iş ilanları ve McDonald’s Ankara iş ilanları gibi her şehir için ayrı ilanlar yayınlamaktadır.

Özellikle “çalışmıyorum, iş arıyorum ve acil nakitya ihtiyacım var” diyenler için, barındırdığı pozisyonlarla her kesime hitap eden iş olanakları sunulmaktadır.McDonald’s personel alımı yaptığı iş pozisyonlarıyla alakalı geniş bir şekilde bilgi için aşağıdaki tabloyu inceleyebilirsiniz.     

ŞEHİR İŞ POZİSYONU ŞUBE ADI
     
İstanbul Ekip ElemanıMotorlu KuryeKasiyerŞube MüdürüPart Time Ekip Elemanı Bakırköy McDonald’sKadıköy McDonald’sÜsküdar McDonald’sEsenler McDonald’sBeşiktaş McDonald’s
  Ankara   Ekip ElemanıMotorlu KuryeKasiyerŞube MüdürüPart Time Ekip ElemanıEngelli Personel   Mesa Koru McDonald’sArmada McDonald’sPanora McDonald’sBatıkent McDonald’sKızılay McDonald’sKaranfil McDonald’s
  İzmir               Antalya   Ekip ElemanıMotorlu KuryeKasiyerŞube MüdürüPart Time Ekip ElemanıEngelli Personel     Ekip ElemanıMotorlu KuryeKasiyerŞube MüdürüPart Time Ekip ElemanıEngelli Personel Kipa Avm McDonald’sŞirinyer McDonald’sBornova McDonald’sAlsfakat McDonald’sŞimdi McDonald’sGaziemir McDonald’s     Alanya McDonald’sTerracity McDonald’sÖzdilek McDonald’sDamlataş McDonald’sPiramit McDonald’sLara McDonald’s

McDonald’s İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

McDonald’s iş ilanlarını incelemek yahut iş başvurusu yapmak için internet ulaşıminizin olması yeterli gelmektedir. Mc Donald’s insan kaynakları sayfasından personel alımı gerçekleştiren firma, kendilerine ulaşan iş başvuru formlarını incelemeye almaktadır. Kendi web adresi dışında başka iş arama siteleri üzerinden de eleman alımı yapmak için açıklamalar yayınlayan firma, Kariyer.net gibi bir çok platform üzerinden iş başvurusu kabul etmektedir.Mcdonald’s ilanlarında tam zamanlı iş ilanlarının bunun yanında part time iş başvurusu da kabul edilmektedir. Deneyimli eleman alımından vasıfsız personel alımına, stajyer iş ilanlarından engelli personel alımına kadar birden fazla kesime hitap eden açıklamalara iş başvurusu uygulayabilirsiniz.İş başvurusunda bulunmak isteyenler için, McDonald’s iş başvurusu yaş sınırı 18’dir. Buna benzer;

  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Adi suçlara karışmamış olmak
  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak

Gibi temel özellikleri bulunduran adaylar sayfamızın altında vermiş olduğumuz iş başvurusu linkinden basit bir şekilde müracaatta bulunabilirler.

McDonald’s İş Başvurusu

McDonald’s İş Başvurusunda İstenilen Belgeler

İş başvurusu yaptıktan sonra üç iş günü içinde size geri dönüş sağlanacaktır. McDonalds insan kaynakları kendilerine ulaşan başvuru formlarını araştırmaya koyuldukten sonra iş başvuru formunda belirtmiş olduğunuz iletişim adresleri üzerinden sizinle irtibata geçecektir. Başvurunuza olumlu geri dönüş yapılıp, personel alımı yapılacağı kesinleştiği taktirde sizden işe giriş işlemlerinizin yapılabilmesi için bir takım belgeler istenecektir.McDonald’s işe giriş belgeleri için belirli bir standart olduğunu belirtilse de çalışacağınız pozisyona göre değişkenlik gösterebilmektedir. McDonald’s iş başvurusu için gerekli olan belgeler E-Devlet üzerinden ulaşabileceğiniz evraklar olmakla birlikte sağlık raporu ve göğüs röntgeni gibi raporları en yakın aile hekimliğinden temin edebilirsiniz.E-devlet sisteminden basit bir şekilde çıkartabileceğiniz evraklardan bazıları aşağıdaki gibidir.

  • Adli Sicil Kaydı ( E-Devlet )
  • Vukuatlı Nüfus kayıt örneği ( E-Devlet )
  • İkametgah belgesi ( E-Devlet )
  • Askerlik Durum Belgesi ( E-Devlet )
  • Kimlik Fotokopisi
  • SGK Hizmet Dökümü ( E-Devlet )
  • Öğrenim Durum Belgesi ( E-Devlet )

www.turkiye.gov.tr

Çalışma Saatleri ve McDonald’s Maaşları

McDonald’s çalışma saatleri ile ilgili internet ortamında birden fazla döküman bulunsa da birçoğu eksik yada tam anlamıyla geniş bir şekilde değildir. Yazımızın devamında çalışma şartları, çalışma saatleri, mcDonalds maaşları gibi bir çok şeyi geniş bir şekildeca söz edeceğiz.

Çalışma Saatleri
Açılış Saati 08:00
Öğle Arası 12.30 – 13.30
Kapanış Saati 02:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar 13:00 – 02:00

İlk olarak Mcdonald’s çalışma saatleri civarından bahsedersek eğer, firmada vardiyalı sistem uygulanmaktadır. Mola ve yemek saatlerini de hesaba katarsak eğer McDonald’s personeli günlük 9 saat çalışmaktadırlar. Eleman eksikliği ve yoğunluktan kaynaklı yapılan fazla mesai fiyatları ay sonunda personel maaşlarına yansıtılmaktadır.

Mc Donalds part time maaşları ise çalışılan saate göre hesaplanmakta olup, part time çalışanları tam zamanlı çalışanlarla aynı sosyal haklara sahiptirler.Mc Donalds çalışma şartları genelde sektördeki diğer restourantlarla benzer özellikte diyebiliriz. Sabah 08:00′ da açılan McDonald’s gece 02:00′ de kapanmaktadır.

Hafta da bir gün izin kullanan çalışanlar, 14 günlük yıllık izin hakları bulunmaktadır.McDonald’s personel maaşları, ofis elemanları ve yönetici kadrosu için belirli oranlarda asgari ücretin üzerindedir. Yeni işe başlayan bir mutfak çalışanı ve motorlu kurye maaşları asgari ücretten başlamaktadır. Performans ve şube gelirlerinin artması durumunda mc donald’s personel maaşlarında iyileştirilmeye gidilmektedir.

Mc Donald’s Güncel İş İlanları

Mc Donald’s Ekip Üyesi İş İlanları – İstanbul

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  • Tercihen Turizm Otelcilik MYO TOM LisesiLise.
  • Yiyecek İçecekOtelcilik ve turizm sektöründe en az 1- 2 yıl işinde uzman.
  • Yeterli derecede İngilizce dil bilgisine sahip.
  • Micros yahut benzeri kasapos sistemlerini kullanabilen.
  • Vardiyalı çalışma sisteminde çalışma sorunu olmayan.
  • Kişisel bakımına özen gösteren güler yüzlü ve çözüm odaklı.
  • Takım çalışmasına önem veren.
  • Hizmet bilincinde; misafir (müşteri) tatminiyeti odaklı.
  • Bayan yahut bay (Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmayan yahut tecilli)
İŞ TANIMI
  • Aldığı siparişleri eksiksiz bir biçimde hazırlayıp pos sistemine girerek misafirden (müşteriden) ödemesini almak.
  • Misafirler ile ilgilenerek tatminiyeti ve satışı yükseltmek.
  • Servis ve hazırlık alanlarının ;gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uygunluğunu sağlamak.
  • Amirlerinin yönlendirmeleri ışığında ,standartlara uygun çalışıp iş biriliği yapmak.
  • Mağaza ve müşteri hizmet odaklı bir anlayışa sahip,
Aday Kriterleri
Tecrübe: 1 – 2 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda Hizmetleri
Departman: Hizmet
Çalışma Şekli :Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

McDonald’s Moto Kurye İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Seçili restoranlarımızda görevlendirilmek üzere “Moto Kurye” arayışımız bulunmaktadır.

  • A2 / A1 ehliyetine sahip,
  • Güvenli sürüş metotlarıni bilen ve özen gösteren,
  • Kişisel emniyet, araç ve ekipman güvenliğine uygun davranan,
  • Her zaman trafik kaidelerina dikkat eden,
  • Takım çalışmasına uyumlu,
  • Dinamik ve çalışkan,
  • Müşteri tatminiyetine özen gösteren,
  • Esnek saatlerle çalışabilen,
  • Renkli, canlı, enerjik ve arkadaşca bir ortamda çalışmak isteyen takım dostları arıyoruz.
 
 
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 1 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Yiyecek Hizmetleri
Departman: Yiyecek ve İçecek
Çalışma Şekli :Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: Adana, Ankara, Antalya(Alanya, Kepez, Muratpaşa), Aydın, Balıkesir(Edremit), Bolu, Denizli, Edirne, Eskişehir, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Konya, Malatya, Muğla(Bodrum), Samsun, Tekirdağ(Çorlu), Trabzon, Aksaray(Ağaçören), Yalova, Düzce, İstanbul(Asya)
İş Başvurusu

McDonald’s İnsan Kaynakları ve İletişim Adresleri

İnsan, McDonald’s’ın en mühim kaynağıdır. Diğer kaynaklarımızı harekete geçiren ve bizi hedeflerimize yönlendiren itici gücümüz insan kaynağımızdır. Misafirlerimizi restoranlarımızın kapısından gülen bir yüz ve tatmin bir ifade ile uğurlayabilmek, onlara sunulan hizmetin değerine bağlıdır. Bu hizmetin %100 misafir tatminiyetini sağlayacak biçimde sunulmasındaki en mühim etken çalışanlarımızdır.Tüm dünya çapında olduğu gibi, Türkiye’de de McDonald’s çalışanları ilk kez çalışkanlık, beceriklilik ve takım çalışmasına istekli olmak gibi kriterlere göre seçilir. Lakin bunların ötesinde her çalışanın McDonald’s sistemini anlaması ve bu sisteme inanması gerekir.Bugün, Türkiye’deki restoranlarımızda çalışan binlerce McDonald’s’lı ağırlıklı olarak gençlerden, üniversite öğrencilerinden oluşuyor. Sistemimiz bunun dışında her yaştan birinin çalışma saatlerini kendi yaşam şartlarına göre ayarlayabileceği ortamı da sunuyor.Şirketimizde kariyer yolları açık ve belirlidir. Her McDonald’s çalışanı işe başlamadan önce ve çalıştığı süre boyunca çeşitli eğitim programlarına katılır. Ekip üyelerimiz McDonald’s hayatlarına “restoran oryantasyonu” ile başlar. Bunu “yıldız sistemi” adını verdiğimiz, bilgi ve performanstaki artışın yükselme ile ödüllendirildiği eğitim sistemi izler. Merkez ofiste vazifeye ekranlara gelecek her kademeden çalışan da mutlaka restoran eğitimi alır. Bu eğitimlere McDonald’s ruhunu kazanma yolunda çok önem verilir.Sistemimiz başarılı çalışanlarımızın ilerlemesi ve kariyer sahibi olması üzerine kuruludur. Eğitim programlarımız çalışanların kendilerini her alanda geliştirmelerini sağlayarak, onlara ilerledikleri yeni pozisyonlarda da başarılı olma olanağı yaratır.

İletişim Bilgileri

Adres: Büyükdere Caddesi, Özsezen İş Merkezi, A Blok No: 122 / 9, Zincirlikuyu, Şişli, İstanbul, TürkiyeTelefon: (0212) 336 3400Alternatif Telefon: 444 6262Faks Numarası: (0212) 274 2931Web sitesi: http://www.mcdonalds.com.tr/E-posta:  [email protected]  

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu