Başvurular

Marport iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Marport iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Marport iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Marport iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Marport iş ilanları ve iş başvurusu

Marport, İstanbul ilimizde Beylikdüzü’nde yer almakta olan ülkemizin ilk özel konteyner liman işletmeciliğidir. Marport ülkemizin sürekli olarak git gide artan konteyner hacmini karşılayabilmek adına faaliyete geçmiştir. Marport içinde 10 adet Ship to Shore Ganty Crane, 41 adet Rubber Tyred Gantry Crane, 102 Adet Liman içi aktarma aracı ve 7 adet rıhtım bulunmaktadır. Faaliyetlerini arttırarak sürdüren, Marport bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir. Şirket bu bireylere ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Marport aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Marport İş İlanları 2022
  • Marport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Marport İş İlanları 2022

Marport şimdilerde tüm Türkiye’de mevcut liman işletmeleri içinde elleçleme kapasitesi yönünden en yüksek miktarda olan limanlardan biridir. Günde 2 bini aşkın tırın ve çok ayıda geminin giriş çıkış yaptığı liman, ülkemizde alışveriş merkezlerinde satılan çok sayıda ürünün geçiş noktasıdır. Bu denli büyük bir limanın faaliyetlerine aksamadan devam etmesi için çok sayıda çalışana ihtiyaç duyulmaktadır. Bu bağlamda liman bünyesine yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir.

İstanbul İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Marport aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; nakliye uzmanı, güvenlik görevlisi, iş makineleri operatörü, engelli personel, liman saha operatörü, şoför, operasyon ve lojistik uzmanı, puantör gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Marport İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Marport limanı bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek istiyorsanız yapacağınız işlem bi hayli basit. Öncelikle hangi pozisyonda iş aradığınızı altını çizerek CV’nizi marportik@marport.com.tr mail adresine iletmeniz yeterli gelmektedir. Şayet başvuru yaptığınız pozisyonda uygun bir açık pozisyon olursa da başvurunuz kurumun insan kaynakları aracılığıyla değerlendirilir. Bu makalemizde Marport iş ilanları, işe alım süreci ve iş başvuru formu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER MARPORT LİMANI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, marport limanı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan marport limanı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu