Başvurular

Makine Kimya Endüstrisi 94 Personel Alımı Yapıyor 2022

Makine Kimya Endüstrisi 94 Personel Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Makine Kimya Endüstrisi 94 Personel Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Makine Kimya Endüstrisi 94 Personel Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Makine Kimya Endüstrisi 94 Personel Alımı Yapıyor

Makine Kimya Endüstrisi yani bilinen kısa ismi ile MKE yayınlamış olduğu ilan ile toplamda 94 personel alımı yapacağını açıkladı. Adayların en az lise ve dengi bir okul mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 3 Nisan tarihi mesai bitimine kadar başvurularını yapabilirler. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu aracılığıyla yayına giren ilana dair başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler haberimiz devamında bulunmaktadır.

Makine Kimya Endüstrisi 94 Personel Alımı İlanı 2017

Kurumumuzun Kırıkkale’de bulunan MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürlüğüne belirsiz süreli çalıştırılmak üzere 94 daimi personel (Lise ve dengi okul mezunu) alımı yapılacaktır.

Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, İŞKUR aracılığıyla 2016 KPSSP94 türünden en az 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

İlan ayrıntıları ve başvuru süresi Türkiye İş Kurumu internet sitesinden takip edilebilir.

  • REFRAKTER USTASI 8
  • ÇELİKHANE OPERATÖRÜ 30
  • TAVAN VİNÇ OPERATÖRÜ 12
  • İŞ MAKİNELERİ OPERATÖRÜ 10
  • KİMYA 4
  • METAL 12
  • METALURJİ 12
  • ENDÜSTRİYEL OTOMASYON 6

İLANA BAŞVURU SÜRESİNİN SONA ERMESİNDEN SONRA , TÜRKİYE İŞ KURUMU TARAFINDAN OLUŞTURULAN NİHAİ LİSTELERDE YER ALAN ADAYLARIN KENDİLERİNDEN AŞAĞIDA İSTENEN BELGELERİ, MKEK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI DAİRESİ BAŞKANLIĞI İŞÇİ İŞVEREN İLİŞKİLERİ ŞUBESİ MÜDÜRLÜĞÜ ANADOLU MEYDANI (TANDOĞAN)/ANKARA ADRESİNE APS (ACELE POSTA SERVİSİ) VEYA KARGO YOLUYLA 05/05/2017 GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR ULAŞTIRMALARI GEREKMEKTEDİR. POSTADAKİ VAKİ GECİKMELER DİKKATE ALINMAYACAKTIR.

AYRICA; GELİŞMELER, KURUMUMUZUN http://www.mkek.gov.tr/tr/Duyurular.aspx ADRESİNDEN TAKİP EDİLEBİLİR. (NİHAİ LİSTELER BU İNTERNET ADRESİNDE DE YAYIMLANACAKTIR.)

ALIMLARDA UYGULANACAK USUL VE ESASLAR

Alınacak sürekli olarak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayıl Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır. Makine Kimya Endüstrisi aracılığıyla yayına giren ilan ile ilgili soru, sorun yahut görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kuruma ait diğer ilanlara Makine Kimya Endüstrisi İş İlanları sayfamız üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu