Başvurular

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İşçi Alımı İlanı 2022

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İşçi Alımı İlanı 2022, iş başvuru bölümüzde Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İşçi Alımı İlanı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İşçi Alımı İlanı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İşçi Alımı İlanı

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (kısaca MKEK yahut MKE), Türk Silahlı Kuvvetlerinin her türlü silah, mühimmat, roket, araç ve gereç gereksinimlerini karşılayan devlet kuruluşudur. 7 bini aşkın çalışanı bulunan Makina ve Kimya Endüstrisi yayınlamış olduğu ilan ile çok sayıda işçi alımı yapacağını açıkladı. Makine ve Kimya Endüstrisi yayınlamış olduğu 2 ilan ile toplamda 130 işçi alımı gerçekleştirecek. Lise mezunu yahut dengi okullardan mezun olan adaylar ilana başvuru yapabilecek. Adaylardan herhangi bir sınav şartı ise aranmıyor. MKE işçi alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilgili geniş bir şekilde bilgi haberimizin detay kısmındadir.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İşçi Alımı İlanı 2016

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu yayınlamış olduğu ilanlarla lise mezunu işçi alımı gerçekleştirecek. Alımlar Kırıkkale, Ankara ve Çankırı‘da bulunan Makine ve Kimya Endüstrisi iş yerlerine yapılacaktır. Alımlar için iki ilan yayınlandı. İki ilanı da sırasıyla paylaşalım.

İlan 1 

Kurumumuzun Kırıkkale’de bulunan MKE Ağır Silah Fabrikası Müdürlüğüne belirsiz süreli çalıştırılmak üzere 35 sürekli olarak işçi alımı yapılacaktır. Alınacak personelin kadroları ve personel sayıları aşağıdaki gibidir.

  • Makine Bakım Onarım 10
  • Hidrolik-Pnömatik 5
  • Isıtma ve Sıhhi Tesisatçılık 7
  • Kaynakçılık 1
  • Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü 5
  • Endüstriyel Bakım Onarım 5
  • Endüstriyel Kontrol 1
  • Betonarme Yapı Sistemleri 1

Alınacak sürekli olarak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayıl Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır. Başvurular, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapılacaktır. Not: Sınav tarihi ve yeri başvurular tamamlandıktan sonra
http://www.mkek.gov.tr/tr/Duyurular.aspx adresinden ilan edilecektir.

İlan 2

Kurumumuzun Ankara, Kırıkkale ve Çankırı illerinde bulunan işyerlerimize belirsiz süreli çalıştırılmak üzere 95 sürekli olarak işçi alımı yapılacaktır. Lise ve dengi okul mezunu olanlar ilana başvuruda bulunabilirler.  İlan kapsamı içinde kaynakçılık, makine, sıhhi tesisat, torna tesviye, elektrik, kimya, iş makinaları operatörlüğü, CNC, frezeci, inşaat branşlarından işçi alımı gerçekleştirilecektir.

MKE işçi alımı ayrıntıları

MKE işçi alımı ayrıntıları

Alınacak sürekli olarak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayıl Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır. Başvurular, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yapılacaktır.

Bu makalemizde Makina ve Kimya Endüstrisi işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri gibi bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilir ve aşağıda bulunan bağlantıdan iş başvurusu uygulayabilirsiniz. İlana başvurmak için İŞKUR sitesine giriş yaptıktan sonra sisteme girmeniz ve alakalı kuruluşun adını aratmanız yeterli gelmektedir. İlgili iş ilanını bulduktan sonra ise başvuru uygulayabilirsiniz. Ayrıca kuruma ait diğer ilanlara Makina Kimya Endüstrisi Kurumu İş Başvurusu sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu