Başvurular

Liv Hospital iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Liv Hospital iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Liv Hospital iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Liv Hospital iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Liv Hospital iş ilanları ve iş başvurusu

Liv Hospital, 2012 senesinde kurulmuş olan bir sağlık kuruluşudur. İlk olarak İstanbul ilimizde Ulus’ta açılan hastane ardından Ankara ilimizde de bir şube açmıştır. Liv Hospital ülkemizde sağlık alanında öncü kuruluşlardan bir tanesi olarak gösterilmektedir. Bu başarısını sürdürmek isteyen Liv Hospital çalışmalarına da ara vermeksizin sürdürmektedir. Liv Hospital bünyesine de çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı yapmaktadır. Liv Hospital aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Liv Hospital İş İlanları 2022
  • Liv Hospital İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Liv Hospital İş İlanları 2022

Liv Hospital Ulus/İstanbul, Liv Hospital Samsun ve Liv Hospital Ankara’da toplam 1250 personel, 250 hekim, 300 yatak, 16 ameliyathane ve her iki binada toplam 57 bin metrekare kapalı alanı yer alıyor. Kurum bu personellere ek çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı da gerçekleştirmektedir.

Liv Hospital aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; hasta kabul yetkilisi, ameliyathane hemşiresi, biyomedikal teknikeri, psikolog, cildiye uzman hekim, ağız ve diş sağlığı teknikeri, ebe, ambulans şoförü, güvenlik görevlisi, eczacı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

Liv Hospital İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Liv Hospital bünyesinde çalışma olanağı elde etmek isteyen vatandaşlarımız kurum aracılığıyla çeşitli kariyer portallarında yayına giren iş ilanlarını göz gezdirebilir yahut ik@livhospital.com.tr mail adresine öz geçmişinizi gönderebilirsiniz. Yapacak olduğunuz iş başvuruları ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelecek ve başvurusu olumlu yanıtlanan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır. Bu aşamayı da geçen bireyler Liv Hospital bünyesinde çalışma fırsatı elde edeceklerdir. Bu makalemizde Liv Hospital iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu