Başvurular

Limak Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Limak Holding iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Limak Holding iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Limak Holding iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Limak Holding iş ilanları ve iş başvurusu

Limak Holding A.Ş, 1976 senesinde inşaat faaliyetlerini gerçekleştirmek maksadıyla kurulmuş olan bir şirketler grubudur. Öncelikli olarak inşaat sektöründe faaliyet göstermek için kurulsa da zamanla büyümüş ve şimdilerde turizm, çimento, enerji, altyapı, havalimanı ve liman yönetimi, gıda ve hayvancılık sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. Bünyesinde bulunan şirketler ülkemizde bölgesindeki en büyük firmalardan olmayı başarmışlardır. Bu büyümesini ara vermeksizin sürdürmek isteyen holding, bünyesine firmayı yukarılara taşıyacak çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Limak Holding aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Limak Holding İş İlanları 2022
  • Limak Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Limak Holding İş İlanları 2022

Limak Holding son 10 yılda baş döndürücü bir hızla büyüdü. İhalelerde göstermiş olduğu performansla ve bi hayli hızlı büyüyen sektörlere yapmış oldukları yatırımlarla adından söz ettirdi. Limak Holding yalnızca ülkemizde değil yurtdışında da faaliyet göstermektedir. Kuveyt, Suudi Arabistan gibi çok sayıda ülkede firmaları hizmet sağlamaktadır. Limak Holding hem yurt dışı hem de yurt içi faaliyet gösteren aşağıda vermiş olduğumuz Limak iştirakleri bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

  • Limak İnşaat İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Limak Turizm
  • Limak Çimento
  • Limak Enerji İş İlanları İçin TIKLAYIN
  • Limkon
  • Limakport İskenderun
  • Limak Havacılık

Limak Holding hem kendi bünyesine hem de yukarıda saymış olduğumuz iştiraklerinin bünyesine çok sayıda çalışan alımı gerçekleştirmektedir. Limak Holding aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şoför, garson, bar kaptanı, maliyet kontrol şefi, mühendis, özel güvenlik görevlisi, tekniker, teknisyen, vasıfsız işçi, engelli personel, eski hükümlü işçi, iş makineleri operatörü, stajyer gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz, yeni mezun adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Limak Holding İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Limak Holding bünyesinde çalışmak istiyorum nasıl ve nereden iş başvurusu yapabilirim diyen vatandaşlarımız aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile bi hayli kolay bir biçimde iş başvurusunda bulunabilirler. Girmiş olduğunuz sayfada firma aracılığıyla yayına giren açık iş pozisyonları ile bunlara ait başvuru şartları bulunmaktadır. Harici olarak genel başvuru bölümünden da öz geçmişinizi gönderebilirsiniz. Yapacak olduğunuz başvurular kurumun öz geçmiş havuzuna iletilmekte ve başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı oluşması durumunda da başvurunuz kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilmeye alınmaktadır. Bu makalemizde Limak Holding iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Limak Holding iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER LİMAK HOLDİNG HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, limak holding hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan limak holding açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu