Başvurular

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Yapacak ! 2022

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Yapacak ! 2022, iş başvuru bölümüzde Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Yapacak ! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Yapacak ! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alımı Yapacak !

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yani bilinen adıyla KUZKA, Bakanlar Kurulu kararı ile kurulan 26 kalkınma ajansından biridir. Kastamonu, Sinop ve Çankırı illerinde faaliyet göstermektedir.  KUZZA yayınlamış olduğu ilan neticesinde 15 personel alımı yapacağını açıkladı. İlana dair başvuru tarihleri, başvuru şartları ve detaylar haberimizin devamındadır.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ( KUZKA ) Personel Alımı İlanı 2016

Ajansımıza “5449 Sayılı Kalkınma Ajanslarının Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun” ve “Kalkınma Ajansları Personel Yönetmeliği” hükümleri ikaznca; TR82 Düzey 2 Bölgesi’nde çalışmak isteyen, enerjik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, her üç ilde de görev yapabilecek, seyahat engeli bulunmayan 14 (Ondört) Uzman Personel, 1 (Bir) Destek Personeli alımı yapılacaktır. Sınavda başarılı olanlar, Bölge illerinden [Çankırı, Kastamonu ve Sinop illeri] Ajansın uygun göreceği herhangi birinde istihdam edilecektir.

Başvuru Tarihleri : 08 Ağustos 2016 Pazartesi – 17 Ağustos 2016 Çarşamba

Başvuru Yeri : Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Cebrail Mah. Saray Sokak No: 1,Kastamonu

Sınav Tarihi : 06 Eylül 2016 Salı – 08 Eylül 2016 Perşembe Sınav Yeri : Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı, Cebrail Mah. Saray Sokak No: 1, Kastamonu Ayrıntılı bilgi ve iş talep formu ekte bulunmaktadır. Kamuoyu bilgisine saygıyla açıklamalur.

KUZKA İş Başvurusu Formu İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu