Başvurular

Kuveyt Türk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Kuveyt Türk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Kuveyt Türk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Kuveyt Türk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Kuveyt Türk İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Kuveyt Türk İş Başvuru Formu ve İş İlanları

Kuveyt Türk İş Başvurusu yaparak Kuveyt Türk’ün ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Kuveyt Türk iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İşe Alım

Kuveyt Türk, iç ve dış müşteri tatminiyetine önem veren, takım çalışmasında başarılı, iletişim ve ikna becerileri kuvvetli, başarı odaklı ve faizsiz bankacılıkta çalışmaya istekli bireylerin çalışmak istediği bir bankadır.

Her biri alanlarında uzman bireylerden bir araya gelen işe alım ekibimiz birden fazla işe alım tekniği uygulayarak gösterilen özellikteki bireylerin işe alımını gerçekleştirmektedir. Doğru işe doğru adayın yerleştirilmesi için yetkinlik bazlı mülakatlar, genel yetenek sınavları, grup mülakatları, vaka çalışmaları, kişilik testleri vb. envanterler ile işe alım süreci yürütülmektedir. Uygulama sonucu olumlu olan adaylar İşe Alım Komitesi aracılığıyla değerlendirilerek süreç neticelendirılmaktadır.

Adaylar internet sitesinden kısa özgeçmişlerini oluşturarak başvuruda bulunabilirler. İnternet üzerindeki başvurular pozisyon için aranan öğrenim durumu, iş tecrübesi vb. hususlar dikkate alınarak olumlu adaylar işe alım sürecine tabi olur.

Kariyer

KUVEYT TÜRK çalışanlarına sürekli olarak gelişme, yaptıkları işin sahibi olma ve her düzeyde temsil imkânı verir.

Performans gelişim sistemi çerçevesinde performansları değerlendirilen çalışanlarımızın profesyonel ve kişisel olarak gereken yetkinliğe ulaşması halinde kariyer anlamında en üst kademeye kadar yükselme şansı bulunmaktadır.

Yetkinlik ve performans değerlendirmeleri neticesinde, çalışanlar kendi kariyer hedeflerini İnsan Kaynakları’nın Danışmanlığı’nda tanımlar, planlar ve birlikte yönetirler. Bu bağlamda; Kuveyt Türk, yöneticilerini de kendi içinden yetiştirir.

Açık Pozisyonlar:

Pozisyon Lokasyon Başvuru Linki
Bilgi Sistemleri İç Kontrol Denetçisi Kocaeli Çayırova Başvur
Yazılım Test Mühendisi Kocaeli Çayırova Başvur
Bilgi Teknolojileri-Mühendis Kocaeli Çayırova Başvur
Bilgi Teknolojileri Konfigürasyon Yöneticisi Kocaeli Çayırova Başvur
Şubesiz Bankacılık Uzman Yardımcısı Erzincan Çayırlı Başvur
Endüstri Mühendisi Kocaeli Çayırovaİstanbul Asya Başvur
AR-GE Yönetimi ve Koordinasyon Uzmanı Kocaeli Çayırova Başvur
Veri Güvenliği Mühendisi Kocaeli Çayırova Başvur
Siber Güvenlik Mühendisi Kocaeli Çayırova Başvur
Çağrı Merkezi Yetkilisi (Dışkaynak) Kocaeli Başvur
Çağrı Merkezi Yetkilisi ( Arapça ) Kocaeli Çayırova Başvur
Operasyon MerkeziStajyeri Kocaeli Çayırova Başvur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu