Başvurular

KOSKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

KOSKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde KOSKİ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. KOSKİ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

KOSKİ iş ilanları ve iş başvurusu

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi veya bilinen kısa adı ile KOSKİ, Konya ilimizde vatandaşlarımızın temiz su gereksinimini karşılamak maksadıyla kurulmuş olan bir kuruluştur. 1990 senesinde faaliyetlerine başlayan KOSKİ, Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermektedir. KOSKİ, faaliyetlerine aralıksız devam etmek adına çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. KOSKİ aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • KOSKİ İş İlanları 2022
  • KOSKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

KOSKİ İş İlanları 2022

KOSKİ; içme suyu elde etmek, atık suları toplamak, su havzalarını korumak ve dereleri ıslah etmekle görevlidir. KOSKİ faaliyetlerinin aksamadan sürmesi adına ihtiyaçları sebebiyle çeşitli zamanlarda yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Konya İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

KOSKİ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; operatör, engelli personel, mühendis, tekniker, teknisyen, şoför, özel güvenlik görevlisi, büro personeli, sayaç okuma elemanı, veznedar gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

KOSKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

KOSKİ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde bu sayfada ve www.koski.gov.tr adresi üzerinde bulunmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri görmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. Harici olarak kurumun insan kaynakları, personel daire başkanlığı gibi çeşitli departmanlarına ilanlar yayınlanmadan yapacak olduğunuz iş başvuruları kabul edilmemektedir. Bu nedenten ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Bu makalemizde KOSKİ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KOSKİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, koski hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan koski açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu