Başvurular

Kolan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kolan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kolan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kolan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kolan Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Kolan Hastaneler Grubu, 1997 senesinden bu yana faaliyetlerini sürdüren özel bir sağlık kurumudur. Çoğunluğu İstanbul ilimizde olmak üzere çok sayıda hastanesi bulunmaktadır. Şişli Kolan International, Bayrampaşa Kolan Hospital, Beylikdüzü Kolan Hospital, Büyükçekmece Kolan Hospital, Silivri Kolan Hospital, Kıbrıs Kolan British Hospital ve Kyrenia Kolan British Hospital bu hastanelerdir. Kolan Hastanesi bünyesinde 40’ı aşkın branşta 450’den fazla hekim ve 3 bini aşkın çalışan ile hizmet sağlamaktadır. Kolan Hastanesi bu çalışanlarına ek olarak bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Kolan Hastanesi aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Kolan Hastanesi İş İlanları 2022
  • Kolan Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kolan Hastanesi İş İlanları 2022

Kolan Hastanesi ülkemizde sağlık alanında öncü kurumlardan biridir. Hastanelerinde en son teknoloji ekipmanları kullanmakta ve uzman kadrosu ile en zorlu operasyonları bile gerçekleştirebilmektedir. Hasta tatminiyetini her daim ön planda tutan kurum, çalışanlarına da bu doğrultuda eğitimler vermekte ve VIP değerinde hizmet sağlamaktadır. Kolan Hastanesi bu çalışanlarına ek olarak personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Kolan Hastanesi aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; pratisyen hekim, çağrı merkezi satış görevlisi, enfeksiyon kontrol hemşiresi, sağlık memuru, depo sorumlusu, teknik servis, muhasebe görevlisi, laboratuvar teknikeri, radyoloji teknikeri, ebe, hemşire, hasta bakıcı, özel güvenlik görevlisi, engelli personel, acil tıp teknisyeni, tıbbi sekreter gibi kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılmaktadır?

Kolan Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kolan Hastanesi; Silivri, Şişli, Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Lefkoşa gibi çok sayıda yerde şubeye sahiptir. Tüm bu şubelerin bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız vermiş olduğumuz iş başvuru formu ile hem açık iş pozisyonları ile ilgili bilgi alabilirler hem de kolay bir biçimde iş başvuru formu doldurabilirler. Sayfada bunun bunun yanında iş başvuru şartları da bulunmaktadır. Kurumun insan kaynakları departmanına CV’nizi iletmek için hemen form doldurabilirsiniz. Bu makalemizde Kolan Hastanesi iş ilanları, İK sayfası, işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Kolan Hastanesi İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu