Başvurular

Köfteci Yusuf iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Köfteci Yusuf iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Köfteci Yusuf iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Köfteci Yusuf iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Köfteci Yusuf iş ilanları ve iş başvurusu

Köfteci Yusuf, gıda ve restoran sektöründe faaliyet göstermekte olan bir şirkettir. Bursa ilimizde İznik beldesinde ilk restoranını 1996 senesinde açan şirket, seneler içinde büyümesini aralıksız sürdürmeyi başarmıştır. Günümüzde Köfteci Yusuf şimdilerde her sene 70 milyonu aşkın müşteriye hizmet veren ülkemizin en büyük restoran zincirlerinden biridir. Yıllar içinde yalnızca müşteri sayısını değil bunun yanı sıra ürün portföyünü de geliştirmiştir. Restoranlarında DönerY, Burgerage, Ciğerce ve Kamenta alt markaları ile döner, burger, ciğer gibi ürünlerin satışını gerçekleştirmektedir. Köfteci Yusuf, bu denli bi hayli hızlı büyümesini bi hayli uygun fiyata, en bi hayli hızlı biçimde, en lezzetli hali ile ürünleri sunmasına ve bünyesinde istihdam edilen çalışanlara bağlamaktadır. Köfteci Yusuf bu çalışanlarına ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Köfteci Yusuf aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Köfteci Yusuf İş İlanları 2022
  • Köfteci Yusuf İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Köfteci Yusuf İş İlanları 2022

Köfteci Yusuf, üretim kapasitesini de gün geçtikçe arttırmaktadır. Günümüzde günde 150’yi aşkın dana ve 1000’i aşkın kuzu işlemektedirler. Tüm bu ürünler Bursa Yenişehir Köfteci Yusuf Fabrikası bünyesinde işlenmektedir ve akabinde soğuk zincirler ile bi hayli bi hayli hızlı bir biçimde restoranlara dağıtılmaktadır. Dondurulmuş ürün kullanmayan Köfteci Yusuf lezzetini tazeliğe bağlamaktadır. Ülkemizin en güvenilir restoran markalarından bir tanesi olan Köfteci Yusuf; Bursa’da, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Balıkesir ve Samsun’da, Aydın, Antalya ve Afyonkarahisar’da, Muğla, Bilecik, Eskişehir, Kırklareli, Kocaeli, Ordu, Kırıkkale ve Denizli’de, Isparta, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Kütahya, Çankırı, Amasya, Burdur, Konya, Edirne, Aksaray ve Tekirdağ’da şubelere sahiptir. Ayrıca şirket; Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt gibi körfez ülkelerinde şube açmak için çalışmalarını da sürdürmektedir. Köfteci Yusuf mevcut yurt içi şubelerine ve yurt dışı açılacak olan şubelerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Köfteci Yusuf aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; yazılım uzmanı, bilgi işlem elemanı, iç denetim uzmanı, grafik tasarım uzmanı, psikolog, endüstri mühendisi, muhasebe müdürü, şube yöneticisi, şef, garson, komi, ik uzmanı, kalite eğitim uzmanı, gıda mühendisi, şoför, ızgaracı, part time çalışan, kasap gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Köfteci Yusuf İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Köfteci Yusuf yeni yapacağı işe alımlar için çeşitli kariyer portallarına iş ilanları yayınlamaktadır. Bunun dışında ise kendi bünyesinde önceden iş başvurusu yapmış adayları değerlendirmektedir. Sizler de özgeçmişinizi Köfteci Yusuf insan kaynakları sayfasına ileterek başvuru yapabilir ve akabinde açık iş pozisyonu olması durumunda başvurunuzun değerlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasına giriş yapmanız ve Köfteci Yusuf İnsan Kaynakları Formu bölümüne tıklamanız yeterli gelmektedir. Akabinde sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Köfteci Yusuf İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER KÖFTECİ YUSUF HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, köfteci yusuf hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan köfteci yusuf açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu