Başvurular

Koçtaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Koçtaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Koçtaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Koçtaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Koçtaş İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

Koçtaş İş Başvuru Formu

Koçtaş İş Başvurusu yaparak Koçtaş’ın ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Koçtaş iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İK Olarak Amacımız

Koçtaş İnsan Kaynakları; “en kıymetli sermayemiz insan gücümüzdür” anlayışıyla;

  • Hızlı büyümeye ve değişime uyum sağlayan
  • İşinde yenilikçi
  • Kendisini ve çevresini sürekli olarak geliştiren
  • Hedeflerini gerçekleştirirken destek alacağı
  • Rekabet avantajı olarak gördüğü
  • Adayların şirket bünyesine alınmasını ve elde tutulmasını sağlayan tüm sistem ve süreçlerin şirket içinde hayata geçirilmesini, sürekli olarakliğini ve sahiplenilmesini hedefler.

İşe Alım

İşe alım sürecinde pozisyonun gerektirdiği bilgi, birikim ve yetkinliklere sahip adaylarda aradığımız en mühim özellik adayların Koçtaş’ın temel değerlerine uygunluğudur. Kendini ve çalıştığı kurumu ileriye taşıyacak, motivasyonu yüksek, nitelikli, yaratıcı ve enerjik takım oyuncularını Koçtaş ailesine katmak en büyük amacımızdır.

Koçtaş’ta işe alım süreci, mağazalar ve merkez olmak üzere iki ana koldan yürütülür. Merkez yahut mağazalarımızın sene içindeki her türlü eleman ihtiyacı için Koçtaş İnsan Kaynakları, farklı kanallardan tanıtım yapar ve ilan verir. Adayların işe uygunluğunun değerlendirilmesinde birebir mülakatlarla birlikte pozisyonun niteliklerine uygun olarak genel yetenek testi, kişilik envanteri, İngilizce sınavı, vaka ve grup çalışmaları gibi değerlendirme araçları kullanılır.

Nasıl Başvurabilirim?
Koçtaş’a mağazalarımızda form doldurarak, gazete ilanlarında gösterilen adreslere ulaşarak yahut aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başvuruda bulunabilirsiniz.

Koçtaş’ta Staj
Perakende sektöründe teorik bilgisini pratik yaparak desteklemek isteyen, staj zorunluluğu olan meslek lisesi, MYO ve üniversite öğrencilerine staj olanağı sunulmaktadır. Linke tıklayarak staj olanaklarını inceleyebilirsiniz.

Ücret Yönetimi
Koçtaş, yapılan işin boyutunu dikkate alan, adil, performansı ayrıştıran ve rekabetçi bir ücret sistemi uygunlanmaktadır. Şirketin ücret politikasının ve piyasadaki konumunun belirlenmesinde Türkiye’de ve şirketin faaliyet gösterdiği alanda gerçekleştirilen geniş bir şekilde ücret incelemeleri temel alınır.

Ücret artışları senede bir kere Ocak ayında gerçekleştirilir. Ücret artışı belirlenirken çalışanın performansı, pozisyonun büyüklüğü ve birinin potansiyeli dikkate alınan kriterlerdendir. Böylelikle çalışanlar kendilerinden beklenen yüksek performans çıtasına yönlendirilirken, yüksek güçlü çalışanlar da ayrıştırılarak ödüllendirilir.

Açık Pozisyonlar

Pozisyonlar Şehir
Ticari Satış Uzmanı Mobil İstanbul
KOÇTAŞ FİX MÜŞTERİ DANIŞMANI (İZMİR KEMALPAŞA) İzmir
Yatırım Geliştirme Uzmanı-İstanbul, Marmara,Trakya İstanbul
Yatırım Geliştirme Uzmanı (Karadeniz-İç Anadolu) Ankara
KOÇTAŞ FİX MÜŞTERİ DANIŞMANI (İZMİR-YELKİ) İzmir
Koçtaş Fix Mağaza Müdürü (Sakarya Geyve) Sakarya
Koçtaş Fix Mağaza Müdürü (Sakarya Akyazı) Sakarya
KOÇTAŞ FİX MÜŞTERİ DANIŞMANI (ANKARA-İNCEK) Ankara
KOÇTAŞ FİX MÜŞTERİ DANIŞMANI (MANİSA) Manisa
Mağaza Satış Uzmanı(Manisa) Manisa
Koçtaş Fix Mağaza Müdürü (Antalya Kaş) Antalya
Yazılım Geliştirme Uzmanı (.Net ) İstanbul

İlanlara başvurmak ve daha fazla Koçtaş iş ilanı için tıklayın.


Share on WhatsappShare on Whatsapp

Whatsapp

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu