Bilgi Arşivi

Koçtaş Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

Koçtaş Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021, başvurular bölümümüzde Koçtaş Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Koçtaş Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Koçtaş Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri 2021

Koçtaş çalışma saatleri ve firmada ki işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından açılış – kapanış saatlerine, iletişim ve çağrı merkezi numaralarından resmi ve dini bayram tatilleriyle alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

Koçtaş Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları

  • Koçtaş Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları
  • Koçtaş Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri
  • Koçtaş Hafta Sonu ve Resmi Tatiller
  • Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş. Hakkında
Çalışma Saatleri
Açılış Saati 10:00
Öğle Arası –
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar -14:00 – 22:00

Koçtaş açılış-kapanış saati, mesai süreleri, çalışma saatleri, sabah kaçta açılıyor, akşam kaçta kapanıyor, hafta sonu açık mı, bayramlarda açık mı gibi sorular çevredeki insanlar aracılığıyla araştırılan konular içinde gelmektedir.

koçtaş çalışma saatlerikoçtaş çalışma saatleri

1955 senesinde Koç grubu aracılığıyla kurulan Koçtaş, alanında en büyük mağazalardan biridir. Kurulduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş olan Koçtaş mağazalarından alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar Koçtaş çalıma saatleri hususunda araştırma yapmaktadırlar. En kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturan Koçtaş mesai saatlerini yazımızın devamında bulacaksınızdır.

Koçtaş Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri

Dekoratif ürünlerden, mobilyaya, ev tekstilinden, mutfak ve banyo dekorasyonuna kadar on binlerce ürünün satıldığı Koçtaş açılış kapanış saati şubelere göre değişikliklar göstermektedir. Bazı alışveriş merkezleri içinde bulunan mağazaları alışveriş merkezi açılış-kapanış saati ile paralel olarak sabah saat 10.00 ile akşam saat 22.00 içindedır.

 Bazı mağazaları sabah saat 08.00’de mesaiye başlar ve kapanış saati olan akşam saat 20.00’ye kadar hizmet verirken bazı mağazaları ise sabah saat 09.00’da açılır ve akşam saat 22.00’de kapanır. Koçtaş çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu her gün aynı saatler içindedır. Mağazalarda öğle tatili molası verilmemektedir.

Koçtaş Hafta Sonu ve Resmi Tatiller

Koçtaş mağazaları hafta içi olduğu gibi hafta sonu tatili olan Cumartesi ve Pazar günleri de aynı saatler içinde hizmet vermektedir. Koçtaş mağazaları, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayram tatillerinde ve resmi tatil olan 1 Ocak, 29 Ekim, 19 Mayıs, 23 Nisan, 15 Temmuz, 1 Mayıs ve 30 Ağustos tatillerinde kesintisiz olarak hizmetlerine sürdürmektedir.

Lakin, dini bayram tatilleri birinci günlerinde mağazalar bulundukları lokasyona göre öğlen saat 13.00 veya 14.00’de açılmaktadır. Bayramın diğer günleri standart mesai saatleri civarında hizmet vermektedir. 

Firmanın çalışma saatlerini ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait Koçtaş İş İlanları ve Personel – Eleman Alımları 2021 ve Koçtaş Satış Danışmanı İş İlanları! İş Başvuru Formu ve İlan Açıklamaları başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Koçtaş Yapı Marketleri Tic. A.Ş. Hakkında

Ev geliştirme perakendeciliğinin önderi

1955 senesinden bu yana büyük inşaat projelerine yapı malzemeleri toptancısı olarak hizmet veren Koçtaş Ticaret A.Ş., perakende satışlarına 24 Mayıs 1996 tarihinde İzmir-Bornova’da açtığı ilk mağazasıyla başladı. Temmuz 1998’de Antalya Topçular ve Aralık 1998’de İzmir Balçova’da açtığı mağazalarla perakende sektöründe faaliyet göstermeye sürdü.

Koçtaş, sektöründe önder olmak, dünya çapındaki yenilikleri know-how transferiyle elde etmek ve böylelikle ülkeler arası bir satınalma gücü yaratarak rakiplerine karşı üstünlük sağlamak maksadıyla, 2000 senesinde ev geliştirme sektörünün dünya çapındaki en büyük üç şirketinden birisi olan, Kingfisher grubuna bağlı B&Q şifrketi ile ortaklık anlaşması imzaladı. Şubat 2000’de başlayan ortaklıkla; şirketin %50 hissesi Koç Grubu’na, %50 hissesi de B&Q’nun bağlı olduğu Kingfisher Grubu’na verilirken ve şirketin resmi adı da Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş. oldu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu