Başvurular

KİPTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

KİPTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde KİPTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. KİPTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

KİPTAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Kiptaş, 1987 senesinde İstanbullu ve Yalovalı vatandaşların konut gereksinimlerini karşılamak maksadıyla kurulmuş olan özel bir şirkettir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermektedir. İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. yahut bilinen adı ile KİPTAŞ, görev alanına giren illerimizde çarpık kentleşmeye çözüm getirmek üzere faaliyet göstermektedir. Bu bağlamda çeşitli bölgelerde yaşanabilir ve güvenilir kentler üretimi sağlanmaktadır. Kurulmuş olduğu günden bu yana faaliyetlerine aralıksız devam eden Kiptaş, şimdilerde şuana dek 80 bin konutu tamamlayarak teslim etmiştir. Kiptaş tüm bu çalışmalarına devam ederken, çeşitli zamanlarda yeni çalışan ihtiyacı oluşmakta ve bu bağlamda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Kiptaş aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • KİPTAŞ İş İlanları 2022
  • KİPTAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

KİPTAŞ İş İlanları 2022

İstanbul 15 milyonu aşkın vatandaşımızın yaşadığı devasa bir metropol. Böyle bir ilimizde çarpık kentleşmede bi hayli fazla. KİPTAŞ bu çarpık kentleşmenin önüne geçmek üzere planlı yaşam alanları yaratmaktadır. Sadece konut değil; otopark, kreş, spor alanları, çocuk parkları, Venezia gibi sayısız proje yapmaktadır. Gerçekleştirdiği projelerde en kaliteli malzemeleri kullanmış, deprem gibi doğal afetlerde minimum zarar hedeflenmiştir. Üstelik tüm bu projeleri uygun fiyatlara vatandaşlarımızla buluşturmaktadır. KİPTAŞ bu çalışmalarına 2022 senesinde da ara vermeden sürdürmekte. Bünyesinde çok sayıda kişiyi istihdam eden kurum bu bireylere ek çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapıyor.

İstanbul İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

KİPTAŞ aracılığıyla şuana dek yayınlanmış olan yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; şoför, mimar, makine mühendisi, inşaat mühendisi, stajyer, tekniker, teknisyen, iş güvenliği uzmanı, şantiye şefi, özel güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, vasıfsız işçi, engelli personel, eski hükümlü işçi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

KİPTAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

KİPTAŞ bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız başvurularını iştirakler sayfası üzerinden gerçekleştirebiliyor. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu aracılığıyla bu sayfaya rahatlıkla varabilirsiniz. Akabinde üyelik işlemlerini gerçekleştirerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Başvuru yaptığınız kadro ve pozisyonda personel açığı oluşması durumunda başvurunuz kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilmeye alınacaktır. Bu makalemizde KİPTAŞ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Kiptaş İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu