Başvurular

KFC İş İlanları ve KFC İş Başvuru Formu 2021

KFC İş İlanları ve KFC İş Başvuru Formu 2021, başvurular bölümümüzde KFC İş İlanları ve KFC İş Başvuru Formu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. KFC İş İlanları ve KFC İş Başvuru Formu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

KFC İş İlanları ve KFC İş Başvuru Formu 2021

KFC İŞ İLANIKFC İŞ İLANI

KFC iş ilanları yayınlandı! 2021 İş başvurusu formu ve personel alımı yapılan iş pozisyonları KFC insan kaynakları aracılığıyla güncellenmeye sürdürmekte. Eleman – personel alımlarıyla alakalı detaylar ve KFC 2021 İş Başvurusu Formu sayfamızda!

  • KFC iş ilanları yayınlandı! 2021 İş başvurusu formu ve personel alımı yapılan iş pozisyonları KFC insan kaynakları aracılığıyla güncellenmeye sürdürmekte. Eleman – personel alımlarıyla alakalı detaylar ve KFC 2021 İş Başvurusu Formu sayfamızda!
  • KFC İş İlanları ve Başvuru Formu Yayınlandı
  • KFC Açık İş Pozisyonları
  • KFC İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Boş Cv Örneği Doldur
  • KFC İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • KFC Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021
  • KFC Personel Maaşları Ne Kadar?
  • KFC Part Time Maaşları Ne Kadar?
  • Sıkça Sorulan Sorular
  • KFC Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • KFC Vardiya Müdürü İş İlanlarına Başvuru Yaptım. Ne Zaman Sonuçlanır?
  • KFC Güncel İş İlanları
  • Kfc Vardiya Müdürü – Gaziantep KFC Türkiye
  • Mağaza Müdür Yardımcısı İş İlanları

KFC iş ilanlarını takip ediyorsanız eğer şirketin personel alımları ile alakalı kafanıza takılabilecek birden çok sorunun cevabını yazımızın devamında bulabileceksiniz. Peki nedir bu sorular?İş başvurusu nasıl yapılır? Personel ve Eleman alımı yapılan iş pozisyonları nelerdir? Başvuru formu nasıl doldurulur? Gibi soruların yanında çalışma şartları ve KFC personel maaşlarıyla alakalı birden çok detayı siz değerli okurlarımıza paylaşmak istedik.KFCKFCDünyanın sayılı restoran zincirlerinden birisi olan KFC,Türkiye deki 116 noktasında görevlendirilmek üzere çok sayıda iş ilanları yayınlamaktadır. Personel ilanlarına yapılan iş başvurularını açık pozisyonlarına göre değerlendirmeye alan KFC, eleman ilanlarına yapılan iş başvurularına kısa bir sürede geri dönüş yapmaktadır.KFC iş ilanlarına yer vereceğimiz bu makalemizde; KFC iş başvurusu formu, eleman alımı yapılacak iş pozisyonları, iş başvurusu yapacak olanlarda aranılan özellikler ve daha birden çok konuyu yazımızın konu başlıkları şu biçimdedir.

  • KFC İş İlanları
  • KFC Açık İş Pozisyonları
  • KFC İş Başvurusu Nasıl Yapılır
  • KFC İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • KFC Çalışma Şartları
  • KFC Personel Maaşları

KFC İş İlanları ve Başvuru Formu Yayınlandı

Personel alımı ve eleman alımı açıklamalarını internet platformlarında yayınlamaya devem eden KFC, 2021 iş ilanları ve iş başvuru formu başlıklı yayınlarını son kez bir önceki günlerde güncellemiştir. İş başvurusu yapacak olan adayların KFC insan kaynakları sayfası ve çeşitli iş arama siteleri üzerinden iş başvurusu yapabileceğini söyleyen firma yetkilileri, Türkiye genelinde çeşitli illerde personel alımı yapacağını belirtmiştir.

Kuruluşu 1930’lu senelera kadar dayanan bu köklü firma, bu günün bir dünya markası olmasını kalite ve müşteri tatminiyeti ilkelerinden taviz vermemesine borçludur. Her gün 115 ülkede 10 milyonun üzerinde üyelerine hizmet veren KFC, Türkiye’deki KFC restoranlarındaki pozisyonlar için; ekip elemanı, vardiya müdürü, kurye elemanı, restoran müdürü ve restoran destek başlıklı iş ilanları yayınlamakta ve engelli personel alımı da dahil olmak üzere birden fazla insana iş olanağı sağlamaktadır.Kalite standartları ve müşteri tatminiyetine son derece önem veren KFC, iş başvurusunda bulunacak olan adaylarda aranılan kriterleri kısaca şu biçimde belirtmiştir.

Bu İş İlanları da İlginizi Çekebilir
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu
A101 İş İlanları 2021

Aday Kriterleri

Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar.Eğitim Seviyesi: İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

KFC Açık İş Pozisyonları

2021 yılı için yayına giren KFC iş ilanlarını incelediyseniz eğer, iş başvurusu yapabileceğiniz bir çok iş pozisyonu olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Yayınlanan iş ilanları içinde motorlu kurye, ekip elemanı ve şube müdürü ilanları yoğunluk olarak dikkat çekerken, part time, stajyer ve engelli personel ilanlarının da aktif bir biçimde yayına girdiğinı görmekteyiz.

KFC İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

KFC iş ilanlarının internet ortamında çok fazla paylaşıldığından bahsetmiştik. Kariyer.net, secretcv.comve yenibiris.com gibi iş arama siteleri üzerinden iş başvurusu yapabileceğiniz gibi KFC insan kaynakları sayfasında yayına giren 2021 iş başvuru formunu doldurabilirsiniz.Kariyer.net gibi iş bulma sitelerinden başvuru formu dolduracaksanız eğer, ilk kez kullanacağınız site üzerinden üyelik almanız gerekmektedir. Ücretsiz üyelik işlemini bitirdiktan sonra site sizi profil oluşturmanız için yönlendirecektir. Cv yerine geçecek olan bu profil sayfanız, iş başvurusu yaparken karşı tarafa iletilecektir.Bunun dışında şirketin yetkili şubelerine özgeçmişinizle birlikte giderek, insan kaynaklarına birimine iş başvuru formunuzu elden de teslim edebilirsiniz.KFC iş başvurusunda bulunanların sayısı bir hayli yüksek olsa da, KFC İnsan Kaynakları birimi kendilerine iletilen iş başvurularına en geç 2 gün içinde geri dönüş sağlamaktadırlar. Yazılı iş başvuru formu değerlendirmeye alınan personel adaylarını kişilik ve karakter testlerine tabi tutmak için telefonda ve yüz yüze olmak üzere 2 mülakattan daha geçirmektedirler.Sırasıyla bu mülakatlardan da başarılı bir biçimde ayrılan personel adayları, KFC çalışanları içinde bulunmaktadır.

KFC HIZLI İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

Boş Cv Örneği Doldur

İş arıyor ve çeşitli firma ve pozisyonlara öncedenden iş başvurusu yaptıysanız eğer, sizden ilk kez Cv talebinde bulunduklarına birebir şahit olmuşsunuzdur. Uzun süredir iş arıyorsanız eğer bu konu ile ilgili bilgi sahibi olduğunuzu tahmin etmek çokta zor değil aslında.Lakin iş ararken yahut iş başvurusu yapmadan önce boş örneği arayan birden fazla kişi bulunmaktadır. Sayfamızda bulunan, siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz boş cv emsallarinden bir tanesini bilgisayarınıza indirerek, hemen özgeçmiş hazırlayabilirsiniz.Cv doldururken dikkat etmeniz gereken en mühim noktaların başında düzenli ve iş başvurularını inceleyenlere net ve güncel detaylarınızi anlatan bir cv göndermenizdir. Zira ilk intiba yönünden karşı tarafa sunmuş olduğunuz öz geçmiş sizin tercih edilmenizi sağlayabilecek en mühim dökümandır.

Cv İndir

KFC İş Başvurusunda İstenilen Evraklar

Başvuru süreciniz olumlu geçtiyse eğer Cv yada başvuru formunuzda bulunan iletişim adresleri üzerinden size geri dönüş yapılacaktır. Personel alımı yapılacağı kesinlik kazandıysa eğer, sizden işe giriş işlemlerinde istenen belgeleri teslim etmeniz istenecektir.İş başvurusunda istediğimiz belgeler çalışılacak pozisyona göre değişkenlik gösterebilmekle birlikte, genelde E-devlet üzerinden temin edebileceğiniz belgelerdir. 

  • Adli Sicil Kaydı ( E-Devlet Giriş )
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( E-Devlet Giriş )
  • İkametgah Belgesi ( E-Devlet Giriş )
  • Askerlik Durum Belgesi ( E-Devlet Giriş )
  • Kimlik Fotokopisi
  • SGK Hizmet Dökümü ( E-Devlet Giriş )
  • Öğrenim Durum Belgesi ( E-Devlet Giriş)

KFC Çalışma Şartları ve Personel Maaşları 2021

KFC çalışma şartları ile alakalı tabi ki bu yazıda bunun bunun yanında bir başlık açmak gerekli. Çünkü iş başvurusu yaparken tercih kriterleri içinde mühim bir yere sahiptir. Bununla paralel olarak KFC çalışma şartları ve mesai saatlerini vurgulayan birden fazla arama yapıldığını görmekteyiz.Özellikle çalışma saatleri ile KFC personel maaşları ile ilgili internet ortamında yığınla bilgi kirliliği bulunmaktadır. Ama merak etmeyin, yazımızın devamında bütün sorularınıza yanıt bulacaksınız.KFC çalışma koşullarının piyasa standartları üzerinde seyrettiğini rahatlıkla aktarabiliriz. 2019 ve 2020 senesinden bu yana süre gelen çalışma şartlarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar 2021 senesinde da sürdürmektedir.KFC çalışanları saatleri ile alakalı önceden KFC Çalışma Saatleri! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri başlıklı makalemizde geniş bir şekildeca bahsetmiştik. Yinede kısaca değinmekte yarar var. KFC çalışanları günde 8 saat çalışmaktadır. Mağazaların açılış/kapanış saatlerini göz önünde barındırdığımuzda firmada vardiya sisteminin olduğunu aktarabiliriz. Değişimli olarak sabah ve akşam vardiyasında hizmet veren KFC çalışanları, haftada 1 gün izin kullanmaktadır.

Çalışma Saatleri
Açılış Saati 09:00
Öğle Arası 12.30 – 13.30
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar 13:00 – 22:00

KFC Personel Maaşları Ne Kadar?

Sanırım Kfc iş ilanlarına başvuru yapacak birden fazla birinin aklına ilk gelen soru bu dur. KFC maaşları ne kadar? Bildiğiniz üzere kanunlar gereği hiçbir işveren belli bir miktarın altında maaş ödemesinde bulunamaz. Bunu göz önüne alırsak eğer tabi kiki en az asgari ücretle iş başı yapacağınızı belirtebiliriz. Tabi ki KFC part time maaşları değişiklik gösterecektir. Part time çalışan maaşlarından değişik bir alt başlık altında söz edeceğiz.KFC personel fiyatları belirlenirken rütbe sistemi yürütülmektedir.Firmada ilk kez ekip üyesi rütbesiyle başlarsınız ve sırasıyla;

  • Expert ( Servis Uzmanı) Rütbesi
  • Servis Supervisor Rütbesi
  • Vardiya Müdürü Rütbesi 

olarak sırasıyla kariyeriniz devam eder ve her kademe için sınavlara girersiniz. Sınavlardan başarılı bir biçimde ayrılmanız halinde alacağınız  eleman fiyatları de artacaktır.Sıralı olarak KFC çalışanlarının rütbelere göre aldıkları eleman maaşları şu biçimdedir.Ekip Üyesi : Asgari Ücretin % 10 – % 15 üzeriExpert Rütbesi : Maaşınıza % 10 zam alırsınızSupervisor Rütbesi : Asgari ücretin %25 üzerinde ücret almaktadır.Vardiya Müdürü : Asgari ücretin %90 üzerinde ücret almaktadır

Yönetim Kadrosu Maaşları Asgari Ücretin 4 – 6 Katına Kadar Çıkabilmektedir.

KFC Part Time Maaşları Ne Kadar?

Part time maaşları birden fazla kişi için kafa karıştıran bir konu olsa da, kanunlar bu hususta son derece açıklayıcı olmaktadır. Eğer KFC’ de part time olarak işe ekranlara geleceksanız, alacağınız ücret çalıştığınız saat üzerinden hesaplanmaktadır. Bu miktarda part time çalışan fiyatlarınin hesaplanması 4857 sayılı İş Kanunu’nda açıkça açıklanmıştır.

Sıkça Sorulan Sorular

Kfc iş ilanlarına her geçen gün ilgi artarken, KFC ile ilgili yöneltilen sorularda hız kesmeden artmaya sürdürmektedir. KFC iş ilanları ile alakalı bize en fazla soruları aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

KFC Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

KFC part time iş ilanlarında ki başvuru süreci tam zamanlı başvuru süreci ile aynı biçimdedir. İş başvurusu yaparken doldurmuş olduğunuz KFC İş Başvuru Formu’nda, part time eleman alımları için başvuru yaptığınızı belirtmeniz gerekmektedir.

KFC Vardiya Müdürü İş İlanlarına Başvuru Yaptım. Ne Zaman Sonuçlanır?

KFC iş ilanları ve personel alımlarının tamamını şirketin insan kaynakları birimi yönetmektedir. Bu nedenle şirkete ulaşan 2021 KFC iş başvuru formları, insan kaynakları aracılığıyla incelenmektedir. Yapılan incelemeler neticesinde iş başvurunuz olumlu karşılandığı taktirde, 3 iş günü içinde tarafınıza geri dönüş yapılmaktadır.

KFC Güncel İş İlanları

Kfc Vardiya Müdürü – Gaziantep KFC Türkiye

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Gaziantep’ te bulunan mevcut restoranlarımızda iş ve eğlenceyi bir arada yürüterek aktif olarak görev yapacak,

  • Marka standartlarını ayrıntı kısmıyla bilirim, hiç istisnasız ikazm, ekibime de öğretir, takip ederim,
  • İletişim kurmak benim işim, hem ekibim hem müşterilerim için restoranımı harika bir yere dönüştürebilirim,
  • Büyüyen organizasyonumuzda başarımıza başarı katacak yeni yöneticiler yetiştirmekten gurur dikazm,
  • Daha önce restoran yöneticiliği görevini yürüttüm,
  • Hedeflerime bahane değil, ulaşacak yol bulurum, çığır açarım,
  • En kaliteli metotlarımi tüm ekip dostlarım ile paylaşırım, onların da başarması için destek olurum
  • Parmak ısırtan başarılarla dolu bir kariyer yolculuğu istiyorum,

diyorsan biz de seni bekliyorduk!

Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 2 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Gıda, Restaurant – Bar – Cafe, Hızlı Tüketim Malları, Perakende
Departman: Operasyon
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Orta düzey yönetici
Ülke/Şehir: Gaziantep
İş Başvurusu

Mağaza Müdür Yardımcısı İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hazır giyim mağazacılığını kendine meslek ve yaşam tarzı olarak seçmiş, bu alanda kariyer amacında olan aşağıdaki niteliklere sahip “Mağaza Müdür Yardımcısı” arıyoruz.

  • Hazır giyim ve lüks hazır giyim mağaza müdür yardımcılığı hususunda en az 3 yıl işinde uzman,
  • Mağazacılık ve mağaza yönetimi prosedürleri hususunda bilgi sahibi,
  • En az lise mezunu,
  • Nebim V3 programını etkin kullanabilen,
  • İletişim ve yönetim becerileri yüksek,
  • Problem çözme kabiliyetine sahip,
  • Müşteri odaklı ve prezentabl,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
Aday Kriterleri
Tecrübe: En az 4 yıl profesyonel adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Tekstil
Departman: Satış
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Yeni Başlayan
Ülke/Şehir: İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)
İş Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu