Başvurular

Karayolları Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü İşçi Alımı Yapıyor 2022

Karayolları Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü İşçi Alımı Yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Karayolları Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü İşçi Alımı Yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Karayolları Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü İşçi Alımı Yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Karayolları Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü İşçi Alımı Yapıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü yani bilinen kısa adıyla KGM yayınlamış olduğu iş ilanı ile eski hükümlü işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Karayolları Genel Müdürlüğü eski hükümlü işçi alımı ilanı kapsamı içinde beden işçisi alımı gerçekleştirecektir. Adaylar 3 Kasım 2017 tarihine kadar ilana başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı 2017

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP94 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının 3 katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Merkezi sınav kapsamı içinde müracaat eden adaylar içinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep rakamının 3 katı olacak biçimde düzenlenecek nihai listede bulunan bireylerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İş yerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. – Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Beden işçisi alımı ilanı 1

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİNE BAĞLI İŞYERLERİNE SÜRESİ BELİRLİ OLMAYAN SÜREKLİ İŞ SÖZLEŞMESİ İLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; DÜZ İŞÇİ POZİSYONUNDA TOPLAM 2 ESKİ HÜKÜMLÜ İŞÇİ ALINACAKTIR. Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde talebimiz Açık İş İlanlarında 25/10/2017 tarihinde ilan edilecek ve 10 gün ilanda kalacaktır. Talebimiz ilan edildikten sonra ilanda gösterilen şartları taşıyan adaylar; başvurularını internet üzerinden İşkur İnternet Şubesine yahut Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda bulunan Eski Hükümlü Düz İşçi (Beden İşçisi) olarak alınacaklarda aranacak şartlar ve açıklamalar bölümünde açıklanmıştır.

Başvuru şartları nelerdir?

  • 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş yahut İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl yahut daha fazla süreyle hapis cezasına yahut ceza süresine bakılmaksızın Devlet memuru olmaya engel bir suçtan hüküm giyenlerden cezasını tamamlayanları, cezası ertelenenleri, koşullu salıverilenleri; denetimli serbestlikten yararlananların Cumhuriyet Başsavcılığından alınan salıverilen hükümlülere ait durum bildirme formu ile durumlarını belgelendirmek yahut Terörle karşılaşmada malul sayılmayacak biçimde yaralanan: 21/6/1927 tarihli ve 1111 sayılı Askerlik Kanunu yahut 16/6/1927 tarihli ve 1076 sayılı Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör hadiselerinın neden ve tesiri sonucu malul sayılmayacak biçimde yaralananlardan (Değişik ibare:RG-6/8/2014-29080) sağlık raporu ve terörle karşılaşmada yaralı olarak kurtulduğını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını (Değişik ibare:RG-6/8/2014-29080) belgelendirmek,
  • KPSS sınavına girmiş olmak şartları aranır.
  • Münhal kadro için durumu uygun olan adayların; internet üzerinden İşkur İnternet Şubesine yahut Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • Ataması yapılan eski hükümlü işçi 5 yıl boyunca başka bir ildeki işyerlerine nakil (tayin) talebinde bulunamayacaktır.
  • Türkiye İş Kurumu aracılığıyla gönderilen Sözlü sınav / mülakat listesinde bulunan adayların adreslerine Sözlü sınav / mülakat tarihi, yeri ve istediğimiz belgeleri bildirir tebligat gönderilecektir.
  • İşe alınanlar 99,37 TL. çıplak yevmiye ile işe başlatılacaktır.

İlan kapsamı içinde Ankara ve Bolu illerinde lisans mezunu 1’er beden işçisi alımı, İstanbul, Bolu ve Ankara illerimizde ön lisans mezunu toplam 4 beden işçisi alımı ve İstanbul ve Ankara illerimizde ortaöğretim mezunu 2 beden işçisi alımı gerçekleştirilecektir. Bu makalemizde Karayolları Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilecek olan eski hükümlü işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları ile diğer müracaat ayrıntılarına yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren diğer tüm ilanlara KGM İş İlanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu