Başvurular

Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Yapacak 2022

Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Yapacak

Karayolları Genel Müdürlüğü veya bilinen kısa adıyla KGM yayınlamış olduğu iş ilanı ile düz işçi pozisyonunda toplamda 28 engelli işçi alımı yapacaktır. Karayolları Genel Müdürlüğü engelli işçi alımı ilanı kapsamı içinde büro işçisi alımı gerçekleştirecektir. İlana başvuru yapacak olan adayların ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Karayolları Genel Müdürlüğü 28 Engelli İşçi Alımı İlanı 2018

SÜRESİ BELİRLİ OLMAYAN SÜREKLİ İŞ SÖZLEŞMESİ İLE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE; DÜZ İŞÇİ POZİSYONUNDA TOPLAM 28 ENGELLİ İŞÇİ ALINACAKTIR.

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde talebimiz Açık İş İlanlarında 27/06/2018 tarihinde ilan edilecek ve 10 gün ilanda kalacaktır.

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl/Şube Müdürlüğünden yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Başvuru yapmak isteyen adayların dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda bulunan Engelli Düz İşçi (Büro İşçisi) olarak alınacaklarda aranacak şartlar ve açıklamalar bölümünde açıklanmıştır.

Engelli Düz İşçi (Büro İşçisi) olarak alınacaklarda aranacak şartlar ve açıklamalar:

1) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş yahut İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak,

2) Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal kabiliyetlerini çeşitli derecelerde kaybetmesi sebebiyle toplumsal yaşama uyum sağlama ve günlük gereksinimlerini karşılamada kuvvetlikleri olan ve korunma, bakım, rehabilitasyon, danışmanlık ve destek hizmetlerine ihtiyaç duyan bireylerden tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk olduğu sağlık kurulu raporu ile durumlarını belgelendirmek,

3) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama yahut kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak,

4) EKPSS sınavına girmiş olmak, Hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının olumlu sonuca varılması,

5) İlanın yayına girdiği tarihte herhangi bir kamu kurumunda çalışmıyor olmak,

6) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almamak

7) Türkiye İş Kurumu aracılığıyla gönderilen Sözlü sınav / mülakat listesinde bulunan adayların adreslerine Sözlü sınav / mülakat tarihi, yeri ve istediğimiz belgeleri bildirir tebligat gönderilecektir.

6) Sınavda başarılı olan adayların yukarıdaki şartları taşımadıkları sonradan ortaya çıkması durumunda sınavları geçersiz sayılacaktır.

8) Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin yasal işlem yapma hakkınız saklıdır.

9) Ataması yapılan Engelli işçi 5 yıl boyunca başka bir ildeki işyerlerine nakil (tayin) talebinde bulunamayacaktır.

10) İşe alınanlar 104,68 TL. çıplak yevmiye ile işe başlatılacaktır, İşe alınacak İşçilerin deneme süresi 60 gün olup; deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.

İlanın tam metnine ulaşmak için TIKLAYIN. Bu makalemizde Karayolları Genel Müdürlüğü aracılığıyla yapılacak olan engelli işçi alımı ilanı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Karayolları Genel Müdürlüğü iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu