Başvurular

Karasu Belediyesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022

Karasu Belediyesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Karasu Belediyesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Karasu Belediyesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Karasu Belediyesi Personel Alımı Gerçekleştireceğini Açıkladı

Sakarya ilimizde bulunan Karasu Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Karasu Belediyesi personel alımı ilanı kapsamı içinde Jeodezi Ve Fotogrametri/Harita/Geomatik Mühendisi alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 16 Ekim 2017 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Karasu Belediyesi Personel Alımı İlanı 2017

Talep geçici işçi statüsünde olup başvuracak adayların Üniversitelerin Lisans Programlarında bulunan Jeodezi ve HaritacılıkHarita Mühendisliği ve Geomatik Mühendisliği Bölümlerinin birinden mezunu olma zorunluluğu mevcuttur.

Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2016 KPSSP3 puan türünden en az 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde en yakın İl/Şube Müdürlüğümüzden/Hizmet Merkezimizden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Müracaat eden adaylar içinden gösterilen KPSS puan türünde en yüksek puandan başlayarak talep rakamının katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi, talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ile işe alınma işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi, talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları talebe işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemindeki kayıtlı adresler dikkate alınacak olup Karasu İlesi dışında ikamet edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Mimarlık Fakültesi,Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Jeodezi ve Haritacılık Lisans
Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Lisans
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi Geomatik Mühendisliği Lisans
Mühendislik Fakültesi Deniz Bilimleri Fakültesi Tekstil Tekn.ve Tasarımı Fakültesi
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP3 60

Çalışma Adresi : İNCİLLİ MAH. CUMHURİYET CAD. NO:11 54500 KARASU SAKARYA / TÜRKİYE

Bu makalemizde Karasu Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Karasu Belediyesi iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu