Başvurular

Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K.) Sözleşmeli Er Alımı 2022

Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K.) Sözleşmeli Er Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K.) Sözleşmeli Er Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K.) Sözleşmeli Er Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K.) Sözleşmeli Er Alımı

Uzun senelerdır planları yapılan anlaşma ordu için 2015 senesinde çok mühim bir adım atılıyor. Kara Kuvvetleri Komutanlığı ( K.K.K. ) 2015 senesinde 50 Bin anlaşmali er alımı yapacağını açıkladı. K.K.K. anlaşmali er alımı başvuru şartları , başvuru formu ve başvuru tarihlerine yazımızın devamından varabilirsiniz.

  • KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI 2015
  • KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
  • KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU FORMU ( KILAVUZU) 

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI 2015

Kara Kuvvetleri Komutanlığı personel gereksinimini karşılamak için 2015 senesinde toplamda 50 Bin er alımı gerçekleştirecek.  3.600 Bin lira maaş alacak olan erler 7 yıl sonunda ise 66 Bin Lira ikramiye alarak emekliye ayrılabilecekler. Sözleşmeli er alımı ile profesyonel ordunun kurulması ve doğuda kritik noktalarda görevlendirilmeleri için de ilk adım atılmış oldu. İlerleyen senelerda askerlik ile alakalı daha birden çok şey değişecek gibi duruyor.  Adaylar 2015 K.K.K. anlaşmali er alımı ilanı için aşağıda bulunan bağlantıya tıklamaları ve başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Daha sonra ön başvurusu kabul gören adaylar seçim aşaması faaliyetleri, yeterlilik testi, ön sağlık muayenelerini yaptırmaları gerekmektedir. Daha sonra ise yine başvuru tarihine göre sınava tabi tutulacaklardır.

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

50 Bin anlaşmali er alımı yapacak olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı başvuru şartlarını da açıkladı.

  • En az ilköğretim veya yurt dışında dengi okul mezunu olup askerlik hizmetini erbaş ve er olarak tamamlamış ve müracaat yapılan yılın ocak ayının ilk günün itibariyle 25 yaşını bitirmemiş olanlar anlaşmali er olarak başvuruda bulunabilecek.
  • Ortaöğretim mezunu olanlar için askerlik hizmetini yapmış olma şartı aranmayacak. Söz konusu bireyler, müracaat yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibariyle 20 yaşından gün almış ve 25 yaşını bitirmemiş olacak.
  • Askerlik hizmetine devam ederken anlaşmaleri er olarak alınanların ön anlaşma imzaladıkları tarihe kadarki hizmet sürelerinin tamamı, kalan yükümlülük zamanının hesabından mahsup edilecek.
  • Askerlik öncesi anlaşmali erbaş ve erliğe müracaat edenlerin sevk, tehir işlemleri ile erbaş ve er olarak gerçekleştirilen hizmetlerin 3’te 1’i askerlik yükümlülüğünden sayılacak.

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI BAŞVURU FORMU ( KILAVUZU) 

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 2015 anlaşmali er alımı için başvuru formu ve başvuru kılavuzunu açıkladı. Ulaşmak için ( https://pertem.kkk.tsk.tr/01Basvuru/sozer/giris.htm ) adresini ziyaret edebilirsiniz. K.K.K. anlaşmali er alımı ile ilgili merak ettiklerinizi ise yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Sözleşmeli Er Alımı Hakkında
Bilgi için: (0312) 562 11 11
Belgegeçer: (0312) 562 15 08
E-posta: pertem@kkk.tsk.tr

 


İlgili Makaleler

Başa dön tuşu