Başvurular

Kafein İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Kafein İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Kafein İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Kafein İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Kafein İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Kafein YazılımTic. A.Ş. Hakkında Kısa Bilgi:

Kafein, 2005 senesinde yazılım çözümleri geliştirmek amacı ile kurulmuştur. Müşteri tatminiyetini her zaman odağında tutan Kafein; başta telekom “BSS “Business Support System“ alanında olmak üzere, uygulama geliştirme, test / test otomasyon hizmetleri, proje yönetimi, anahtar teslim yazılım çözümleri, danışmanlık,yönetilen hizmetler ( managed services ) , dış kaynak kullanımı hizmetleri bunun yanında veri analizi, veri madenciliği ve veri arşivleme hizmetlerini de sağlamaktadır. Kafein, kuruluşundan günümüze her sene büyümeye devam etmiş, yetkinliklerini her sene daha da artırmıştır. Faaliyetlerini kalite standartları ve metodolojilerine bağlı kalarak sürdürmektedir. Türkiye’nin en büyük telekom firmaları, sigorta şirketleri, bankalar, ülkeler arası perakende ve üretim firmaları hizmet sunduğumuz kuruluşlar içinde bulunmaktadır. Yakın gelecekte Kafein, mobil ödeme sistemleri, e-ticaret, telekomünikasyon ve mobil uygulamalar endüstrilerinde yatırımlar yapmış olan Verusa Holding iştiraki Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ile de stratejik ortaklık yaparak şirketin bir sonraki büyüme evresine geçip kurumsallaşma sürecini hızlandırmış bulunmaktadır.

Misyon

Kurumsal firmalara SLA bazlı yüksek nitelikli hizmetler ve anahtar teslimi çözümler ve ürünler sunarak sektörün gelişimine katkıda bulunmak.

Vizyon

Telekom, Enerji ve finans sektörlerinde çeşitli alanlarda hizmet ve ürün sağlayıcı firma olarak en önde yer almak ve sektörlerindeki önder firmaların tercih listelerinde ilk sırada bulunmak.

Hedefler
Müşterilerimize değer katarak üyelerimizle birlikte büyümek.

Kafein on yılı aşkın bir süredir Türkiye BT Yazılım Geliştirme Pazarına katma kıymetli servisler ve çözümler sağlamaktadır. Kafein, yüksek motivasyonlu, işinde uzman, müşteri odaklı uzman kişilerı ve danışmanları ile yazılım geliştirme ve test işlemleri bunun yanında, yönetilen hizmetler bazlı servisler sağlamaktadır.

Kafein geçirdiği bu dönem içinde özellikle Telekom ve Finans Sektörleri ile büyük ölçekli şirketler aracılığıyla güvenilen ve saygı duyulan bir çözüm sağlayıcı haline gelmiştir.

Açık Pozisyonlar:

  • Analytical Consultant
  • İstanbul(Avr.)(Esenler)
  • Backend Java Developer
  • İstanbul(Avr.)(Esenler)
  • React Js Developer
  • İstanbul(Avr.)(Esenler)
  • IoT Developer
  • İstanbul(Avr.)(Esenler)

Üstteki Linklerden Başvuruda Bulunabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu