Başvurular

Journey İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Journey İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Journey İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Journey İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Journey İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Journey İş Başvuru Formu ve Güncel İş İlanları:

Journey İş Başvurusu yaparak Journey’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Journey iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

1996 senesinde, Ankara’da kurulan ve kısa bir sürede kadınların iş ve günlük yaşamları boyunca en fazla tercih ettikleri markalardan biri durumuna gelen Journey, Yol Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin tescilli markasıdır.Trendlerin yakında zamandan takibi ve “giyilebilir moda” anlayışından yola çıkılarak hazırlanan Journey ürünleri, modern bir çizgide trendlerle ihtiyaçları birleştirmektedir. Journey ürünleri tasarlanırken şık oldukları kadar rahat ve kullanışlı olmalarına özen gösterilir. Sezon içinde her gün eklenen yeni ürünlerle koleksiyon sürekli olarak yenilenmekte ve bu sayede Journey, kadınlara kendi tarzlarını yaratmalarına olanak sağlayan geniş bir ürün yelpazesi sağlamaktadır.

Journey üretiminin büyük kısmını kendisi gerçekleştirmektedir. Üretim sırasında her ürün için özenli kalıp çalışmaları yapılmakta, dikiş değerine önem verilmekte, kumaş ve yardımcı malzemeler yüksek standartta ve kalitede kullanılmaktadır. Bu nedenle Journey ürünleri, tasarım ve çeşitliliğinin bunun yanında ürün değeri ve fiyat/kalite oranı sebebiyle de tercih edilmektedir.

Journey, 2000 senesinde Ankara Bahçelievler 7. Cadde’de açılan ilk mağazasının ardından; bugün Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’de 100’ü aşkın satış noktasında hizmet vermektedir. Firmaya ait ve bayilik yolu ile git gide artan mağazaların hedefi, olabilecek olduğunca çok tüketiciye ulaşmak ve Journey ürünlerini en kaliteli hizmetle sunabilmektir. Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyesi olan Journey, kurulduğu ilk günden bu yana yapmış olduğu markalaşma çalışmaları ile kendi sektöründe önder marka olmayı hedeflemektedir.

 Açık Pozisyonlar:

  • Mağaza Müdürü
  • İzmit 41 Burda Avm

Üstteki Linkten Başvurudan Bulunabilirsiniz. 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu